Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşünce gücü ile omurilik hasarının tedavisi olabilir mi?

tekecig

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Omurilik felçlerinin tedavisiyle ilgili bir sorum olacak.

Gerek internet ortamında,gerek yazılı ve görsel medyada,düşünce teknikleri üzerine birçok tanıtım amaçlı reklam veya programla karşılaşıyoruz.

Kuantum düşünce teknikleri,NLP,Reiki ...vb.

Bu yöntemler kullanılarak (veya içlerinden herhangi birisi kullanılarak) tam kesi bir omurilik felçlisi iyileşebilir mi?

Bu konuları araştırmış olan,bilgisi olan arkadaşlardan bizleri aydınlatmalarını istiyorum.

Saygılar.

Düşünce gücüyle balkondan havalanıp, uçup, bi F16'yı geçmek ne kadar mümkünse, omurilik veya benzeri hasarları iyileştirmek de o kadar mümkün.

bülent abi alemsin ama sana sonuna kadar katılıyorum:p:p:p:p:p:p:p:p

15 senedir düşünüyorum bi numara olmadı :D:D:D

Omurilik felçleri v.s değilde daha basit hastalıkların iyleştirildiği söyleniyor kitabı bile çıkmış. O düzeyde bir beyin yoğunluğuna kim nasıl gelecek orasıda tartışılır tabi.

Düşünce Gücüyle Tedavi

Arkadaslar Dusunce gucuyle degil ama umut vaadeden gelismeler var.Cinde Omurilikten kokhucre transferiyle (Yaklasık 1 aylık tedavi sureciyle)Sırıngayla direkt olarak sırttan spinal kortun icine kokhucre transfer ederek bir hastada gelisme kaydedilmis ve hasta ayak parmaklarını oynatmayı basarmıs bence bu kok hucre tedavi sureci gelistirilebilirse olucak bu is.Ayrıca national Geographicte kok hucreyle ilgili bir program var ilgilenenlere tavsiye ederim.Deney asamasındaki hastalarla ilgili bir belgesel.Hep birlikte daha guzel gunler yasamak dilegiyle umutlarımızı hicbir zaman kaybetmeyelim.

Üst Alt