Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşününce, hayat güzel aslında...

ERK103

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Düşününce, hayat güzel. bir çiçeği koklamanın da aldığımız nefesin de ayrı bir tadı var.
bazen düşünüyorum da benim aradığım yürümek değil gibi geliyor... çocukluğumuzdaki gibi dünyayı umursamadan koştuğumuz bayırları hatırlıyorum. belki de mutluluğum çocukluğumda kaldı. belki de bir sevgilinin elinden tutup onunla aya karşı yıldızlara karşı koyun koyuna bakmadığımız için gençliğimizin bir anlamı yok
allah'a bazen şükrediyorum, bana güzel bir çocukluk verdiği için. bazen de gençliğimi düşünüyor sitem etmesem de boynumu büküp acaba iyi olsaydım nasıl bir hayatım olabilirdi diye düşünmeden kendimi alamıyorum...
benden size en büyük tavsiye, hayalperes olun, içinizdeki çocuğu öldürmeyin

insanlar doğup tan sora büyürken çoçokca hayelerle büyürler,sonrada ölene kadarda hayel kurarak ta yaşlanırlar

Hayat yaşamayı bilene çok güzel :) hiç birşey üzülmeye hayatda acı çekmeye degmez

bana göre ilahi adaletin yüceliği ve evrenselliği tartışılmaz

en kralı yüz yıl olan hayatı yaşayacaksak sorgulayacağız hayeller kuracağız evet hayatın bir anlamıda şudur ortası sabır ama sonuçta sonu ölüm ben ortasında durmuyorum eğer güzel bir sözüm varsa paylaşacağım bir düşüncem varsa elbette açıklayacağım çünkü insanlığın özürlüsüyle sağlamıyla ortak kavramı hayattır sonuçta ayağımız bizden alındı ama ortak değerimiz sonuçta yaşamdır bunu mantıkla boğmanın yerine hayatın ortasındaki sabırla değil başındaki çocukluğumuzla hayalimizle yaşayalım çünkü çocukluğumuzun hayali yürümek değildi uçmaktı sürünen bir sümüklü böceğe bile merakla bakmaktı çocuk olun hayal kurun dediğim gibi hayaliniz sizinle olsun umut kırılgandır hayal ise sonsuz

içimizdeki çocuk yara alırsa dünya çekilmez olurdu sanırım..

İnsan ancak hayalleri kadardır.

hayat cetrefilli sadece içimizdeki güzel günler göreceğimize dair umudu yitirmek lazım .yoksa kim dünyaya geldiğinden şimdiki yaşına kadar herşey yolunda gitti ağlamadım desin.herkesin kendine göre sıkıntı dert edecek konusu var.Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin yoksa laf kuruntusu aşk derdi hayatın acı lezzeti.

hayat insanın baktığı konuma göre değişir bnce kimine göre çok iyi güzel gider kimine göre ise çok acımasızdır adaletli davranmıyordur.sonuçta herkes bi hayat yaşar kaderine itiraz etmez ama yön verebilir bnce ben böyle düşünuyorum

arkadaşlar hayat bazılarımıza acımasız geliyor bazılarımaza çok güzel.evet bende şunu diyorum içinde bulunduğumuz psikolojik ortadan kaynaklanıyor.neolursa olsun.allah bizden bazı şeyleri almışssa mutlaka başka bişey vermiştir.bunları bilerek şükredelimvve diyorumki inanın hayatta hiç bir şey için üzülecek ağlayacak kadar uzun değil.

:) alla alla görüyonmu klavyenin azizliği işte

yoksa gönül umudu yitirmemek lazım yazmıştı:)

biz muhteşem varlıklarız rüya görürken yürüyüp yürümediğimiz aklımıza bile gelmiyor örneğin uçabiliyoruz koşarken bazen çitayı bile geçebiliyoruz uyandığımızda bu gördüğümüz rüyadan mutlumu olucaz yoksa durumumuz aklımıza getrip hayata lanetmi okuyacağız umut yarını beklemek yaşamın anlamı ise şu an aldığımız nefes benim anlatmak istediğim yarını silin bu günü yaşayın bazen rüya görmek için hayel kurmak için gözümüzü kapatmamız gerekmez hepimizin bir matriks felsefesi olması lazım öyle bir beyne sahibiz ki rüyadada olsa durumumuzu düşünmeden gerçekmiş gibi koşabiliyor yürüyebiliyoruz peki uyandığımızda bizi umutsuzluğa düşüren neden ney hayır bu yürüyememiz değil hayel kuramamız çocukluğumuzu çocukluğa gömmemiz hayata olan merakımızı kaybetmemiz çocuk olun hayata sarılın

Hayat insana her zaman mutluluk verir.Yeter ki biz almasını bilelim :)

Biz hayata nasıl bakarsak ve hayata ne verirsek hayatta bize onları sunuyor. Yani bir anlamda hayatımızın nasıl olacağına kendimiz karar veriyoruz.. Nasıl bakarsan öyle görürsün ve yaşarsın hayatı..

Üst Alt