Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşürülen rapor için ildeki defterdarlığa mı Ankara merkeze mi müracaat etmeli?

ali kendir

Yeni Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selam. Ben bir arkadaşım için uğraşıyorum.
Ankara maliyeden merkez sağlık kurulundan vergi idirimi içn başvurdu ve rapor oranı düşürüldü.
Maliyeden düşürülen rapora itiraz için için ildeki defterdarlığa mı yoksa ankara merkeze mi müracaat etmek gerekiyor.

Ilginiz için teşekkür ederim şimdiden..

Raporunuzun Maliye Sağlık Kurulu'nca yeniden değerlendirilmesi talebiyle bağlı olduğunuz defterdarlığa itiraz dilekçesi vermeniz gerek:

....'na​

tarih​

... tarihinde sakatlıktan dolayı vergi indiriminden yararlanmak için kurumunuza yapmış olduğum başvuru, yetkili hastanenin vermiş olduğu %XX oranındaki işgücü kaybı oranını gösterir rapora rağmen reddedilmiştir.

Yetkili hastanenin %XX olarak belirlediği işgücü kaybı oranımın Kurumca %XX'e düşürülmesinin, halen yürürlükte olan 16 Temmuz 2006 tarihli Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik ve ekine uygun olmadığını düşünüyorum.

İş bu sebeple vergi indirim başvurumun Merkez Sağlık Kurulu'nca yeniden değerlendirilmesini ve %XX işgücü kaybı oranımın onanarak sakatlık indiriminden yararlanmamın sağlanmasını arz ve talep ederim

adın soyadın
imzan​
tc kimlik numaran
adresin
telefonun

Üst Alt