Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşürülen rapor oranıma itiraz edip doktoru şikayet etmek istiyorum..?

alanya

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
Hepimizin karın ağrısıdır heyet raporları helede lego gibi yapboz kararlar ile sürekli oynadıkları bir ülkede. Örneğin ben heyete her girdiğimde heyetten saha sağlıklı çıktım. Bu gün Alanya Devlet Hastanesi'ne yeni heyet raporumu teslim almaya gittiğimde özür oranımın yine düşürüldüğünü gördüm. Raporumu düşüren bayan doktor 2 yıl önce bana rapor veren doktor olduğundan yanına gittim ve açıklama talep ettim, ama tabiki alamadım kendisine 2 sene önceki altında imzası olan raporu gösterdim ve neden kendinizle çelişiyorsunuz dedim hiçbir mantıklı açıklama yapamayan doktor üste çıkmak için azarlama yöntemi ile ben öyle uygun gördüm öyle verdim gibi saçma cevabıyla hastaneyi terk ettim. Aşağıda iyileşme sürecimi görebilirsiniz.

1 - RAPOR ORANI % 70 TARİH 20.07.2001 ( ANTALYA DEVLET HASTANESİ ) POLIMIYELIT SEKELI. PARAPEREZI. SAĞ ALT EXTREMITEDE 7CM KISALIK BIR ÇİFT KOLTUK DEĞNEĞİ İLE YÜRÜYEBİLİYOR.

2 - RAPOR ORANI % 60 TARİH 06.08.2009 ( ALANYA DEVLET HASTANESİ ) B91 POLİO SEKELİ. BİR ÇİFT KOLTUK DEĞNEĞİ İLE YÜRÜYEBİLİYOR. PARAPAREZİK.

3 - RAPOR ORANI % 48 TARİH 20.02.2012 ( ALANYA DEVLET HASTANESİ ) B91 POLİO SEKELİ BİR ÇİFT KOLTUK DEĞNEĞİ KULLANMASI UYGUNDUR.

Sanırım bir kez daha heyete girersem koltuk değneklerim den kurtulup yürümeye başlayacağım.

Ben raporuma itiraz etmeyi ve daha yüksek bir oranda rapor alırsam bu bayanı savcılığa suç duyurusunda bulunarak beni uğraştırdığı gibi uğraştırmak istiyorum.

Önerisi olan var mı?

benim durumumda %60dan%37 ye indi:) dediğiniz gibi engelsizim.itiraz edicem 2.ve 3.hakem hastanesine yönlendiriyolar. zamanınız ve gücünüz varsa uğraşın ama çok uzun sürebiliyo.

sakatlık oranı cetveli'ne göre çift baston kullanan kişiye % 48 veriliyor. Yanılıyor muyum?

Tablo_3.4.png

ben de görme özürlüyüm benim raporumda yüzde 80 den yüzde 50 ye çekil di bana dedikleri git kendi paran la alabilr sen bidaha al oldu benim hastalıgım retinitis pigmen tosa yüzde seksen olan 2005 tarihli elli olansa 2011 ikisiniverende ısparta devlet hastanesi tabi bu ülkede önüne gelen mal doktor olursa olacagıda bu

Üst Alt