Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşürülen rapor oranıma itiraz sonucunda red cevabı geldi! Ne yapmalıyım?

cazcı

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
%47-polio sekeli- hastalığım vardı. Göz muayene sonucunda. Astigmat çıktığı için . Sürekli raporumu yükseltmek için gittiğim hastane bana %20 oranında rapor verdi. Il sağlık müd. Itirazda bulunmama rağmen bana gelen yazıda mükerrer rapor aldığım bildirildi. şimdi her yönden mağdur duruma düştüm. Böyle bir olay yaşayan varsa nereye müracat etmeliyim lütfen bilginizi esirgemeyin.tşk

bu sitede bir konu açmama rağmen kimse cevap yazmıyor .bir türlü anlamadım

Slm arkadaşım neden yükseltmek istedin raporunu,bu forumu takip etmiyormusun tüm eski raporları hastanelerin artık düşürdüğünü hiç okumadınmı keşke hiç uğraşmasaydın. Sanırım hakem hastane olayı falan olacak ordada düşük olursa bir müddet bekle 6 ay falan sonra başka bir hastaneden ama %40 alabileceğini umduğun bir hastaneden tekrar dene benim fikrim bu...daha idoğrusunu bilen varsa sana yol gösterir ...tühh kötü olmuş...

muhammed haklı keşke bu forumlardaki altın değerideki paylaşımları okusaydın emin ol hastaneye gitmezdin kardeşim ,
hiç hakem hastane olayına girme elinde 47 lik raporunun fotokopisi bile varsa sakla onunla işini gör diğer rapor bağlamaz seni tabi verği indirimi vs hakların varmı bilmiyorum .

arkadaşlar raporlar artık elektronik ortamda görünüyor bu bakımdan işlem yapmak zor biraz eski raporla

Üst Alt