Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Duygu durum bozuklugu Bipolar mı demek?

utay34

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba doktor f38.8 duygu durum duygulanim bozukluklari, (diger tanimlanmis) ; tanisi koydu. verdigi ilaclar solian 400 've lustral 50. 1 sene kullanacakmisim bu ilaclari. Ben bipolar miyim?

Duygu durum bozukluğu depresyon demek. Bipolar değil.. Bipolar hastalarına depresyon ilacı başlanmaz.

zaferim34

ilk kontrolde solian 400 ilacını verdi. ikinci kontrolde intihar düşüncesi için lustral 50 ilacını takviye yaptı

Ben bipolarım. Duygu durum olarak da geçiyor

Bipolar hastalarına depresyon ilaçları da verilir.çünkü bipolar depresyon ve maniden oluşan iki ilginç durumun birleşimi maalesef

benim bipolar hikayem depresyonla başladı ama sadece antidepresan verildiği için mani atağını tetiklemiş düşük dozda antidepresanla beraber mood stabilizer verilmesi gerekiyomuş

Evet oteki adı bipolar

bipolar bozukluk f31. seninki başka.majör depresyon olabilir.o da duygudurum bozukluğu içindeymiş.bipolar bozukluk 1 yılda geçmiyor

Üst Alt