Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Duymamak bazen güzel...

oticon07

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Duymamak bazen güzel diyorum çünkü bu konuda çok sanşlıyız neden mi ? Duymak istemediğimiz sesleri cihazlarımızı kapatarak veya çıkartarak duymuyoruz. İstediğimiz zamanda sesleri duyuyoruz mesala örnek verecek olursak; evli bi karı koca horlama seslerden şikayet ama biz şikayet etmicez istediğin kadar horla serbestsin demekle bize düşer :cool: Kafamızı yormuyoruz sonuçta ;) Bence en güzel ifade eden tek söz herzaman "Duymamak bazen güzel" diyorum... Sizce ?

Güzel ve espirili bir yaklaşım böyle bakabilmek çok hoş ..:eek:

Evet hayata her zaman pozitif bakmalıyız, Böyle olmamız bi mucize diyorum walla doktorlarım bana ameliyat sansın var deseler olmam böyle iyiyim ben :cool:

Sessiz bir ortamda kitap, gazete vs okuma imkanımız oluyor. Sessiz bir ortamda uyuma imkanımız oluyor. Görültülü bir ortamı sessiz hale getirebiliyoruz:D ama tüm bunlar orta derece işitme kaybı olanlar içindir ileri derecede olanlar için değişen bişey yok aslında.

Kaybetme bir durumu düzeltememe psikolojisidir.Açıkca hoş bir durum değil bu yaşananlar.Fakat değişmiyor bu yüzden alışıp yoluna bakmak gerek çünkü yapacak bişi yok.Arkadaşın dediği gibi oturup ağlamak yerine küçük ama tatlı yanların ı öne çıkarabilirsin hastslığın.Başa çıkma cabası böledir işte..

Aslında kör, sağır, dilsiz olmak her daim güzel.

oticon07;

kesinlikle katılıyorum hatta hakkımızda söylenen olumsuz şeyleri (dedikodu vb) duymadığımız için şanslıyız. bunları duyupta moral bozmaya niyetim yok. dediğin gibi duymamak güzel ama bazen :)

Aslında kör, sağır, dilsiz olmak her daim güzel.

o kadar da değil.

Üst Alt