Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Duymamak Ne Kadar Tuaf Birşey [O an]

tHe_GaMe

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Ben Güvercin Beslemeyi Seven Ve Güvercinlerin Uçmasına Hobiliğimi Koymuş Biriyim
Yıl 2003 &2004 Bir Gün Evimizin Çatısında Kuş Ucururken Annem Bana 4 5 defa Seslendiğini ve Benim Onu Duymadığımı Söyledi Mahalle Beni duydu Sen Beni Duymadın Seni doktora götüreceğim dediği an Başladı .
O Dönemler Tabi 3 Sınıfa Gidiyorum 2 Sınıf Derslerimin Çok İyi olduğuna baktı abimler. Fakat 3 sınıf ve 4 Sınıf Derslerim Çok Kötü olduğunu gördüler Tabi Seslenmelerinde Duymamam Dikkatlerini Çekti ve Ertesi gün Beni Doktora götürdü Annem Sol Kulağımın Zari delik Olduğunu ve O yüzden Duymakta Zorluık Çektiğini ve Ameliyat Olmam Gerektiğini Söyledi Doktor. Annem Ağlamaya Başladı . Tabi annem Ağlayınca Bende Ağlamaya Başladım Doktor Anneme Sen Ağlarsan Çocuğunda Ağlar üzülme Düzelir diyerek Beni Devlet Hastasine Yönlendirdi Kendi Dokturumuz Ameliyat Yapacakken Onun Yerine Başka Doktor geldi
Ben 2005 Yılın Başlarında Ameliyat Oldum Sol Kulağımdan Ve Sol Kulağımdan Ameliyat Olduktan Sonra Sağ Kulağımda Orta Derecede İşitme Kaybı Olduğunu Anneme Söylemiş Doktor o Şu Anda duyduğu için Ameliyata gerek yok demiş tabi O Dönemlerde Ameliyat olduktan sonra Sol Kulağımda Herhangi bir düzelme veya Bir gelişme olmadı . çok bekledim Bir Kaç defa ilgisiz doktorlar tarafından Ölmüş gitmiş Kulağa birşey Yapamayız diyence Bende Kulak Burun Boğaz Doktoruna gitmedim uzun

Süre Saniyeler Dakikaları Dakikar Saaatleri Saatler Günleri Kovalarken Zaman Gittikce Sağ Kulağımdaki Zar İlermeye ve Büyümeye Başlamış Fakat Gel Gelelim Ki Sürekli Akmalar Ağrımalar Derken Sağ Kulağımd da Duymama İşitme Kaybını Tamamen Kaybetme durumuna geldim 1.5 yıl İşitme Cihazı Alabilmek için Uğraştığım da O Kadar Rahat Bir Nefes Aldım ki Dedim ki Yeniden Doğdum. Çünkü Sağ Kulağıma İşitme Cihanızı Takınca İnsanların Kuşların Annemin Abimin Ailemin Arkadaşlarımın Televizyonun Sesini Rahat bir Şekilde Duymak Budir dedim:
20 Yaşında İşitme Cihazı İle Tanıştım. 6 Yıldır İşitme Cihazı Kullanıyorum.
12.2014 Yılında En Son Kulağımın Ağır bir Rahatsızlığında Doktora Gittim Kendileri Bana 2004 yılında dediği İlk Şeyi duydm Sağ Kulağında İleri derece Kayıp Zar Delik olduğunu Söylediler. Tabi Şaşırmadım Bekliyordum Ameliyat Olmam gerektiğini Ve Daha iyi olabileceğimi söylediler Ama Ben O Riske Girmedim Çünkü O Yatışın BİR DAHA Eski Kalkışı Olmaya Bİlir Dedim..

Allah sabır ve şifa versin kardeşim sana benzer sorun bende de var 12 yaşıma kadar sol kulak idare ettim sağ orta kulak iltihabından kaybettim sol kulagıma ögretmen tokatından kaybettim 12 yaşında iki kulakta çok kayıp var işitme cihazınla hayat geçirmeye çalışıyorum 6 ayda bir sağ kulak için doktora gitmem gerekli orda duymamaktan konuşamayan hastaları görünce Allahıma binlerce şükürler olsun diyorum.

Allah azimüşşan yar ve yardımcınız olsun dünyada çekilen sıkıntıların karşılığı en adaletli tarafından verilecektir hiç ama hiç üzülmeyin. ..Unutmayın Allah azimüşşan sabredenlerle beraberdir.

Üst Alt