Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Duysel firması hakkında bilginiz var mı?

bbilensoy

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Oticon Taksimde randevum iptal olunca yakınında Duysel firmasına gittim. İnternetten araştırdığım kadarı ile Oticon , Phonak, Beltone, nResound da dahil bir çopk markanın satışını yaptıklarını öğrendim...
Yetkili kişi gerçekten de ilgilendi ciddi bir test yaptı. İç basınç ölçümü kemik ölçümü ve odyo test. Acaba bu firma ile ilgili bilgisi olan var mı? Bilhassa teknik servis anlamında yeterli midir...

duysel ankara mithatpasa subesinde bikac yil once merak ettigim bi cihaz icin gorusmeye vede denemeye gitmistim
ordaki odyometristi cok sevdim acikcasi :eek: oyle bir guzel ilgilendi odyo olcum cihazinda olcumu yapti benim sordugum cihaz hakkinda usenmeden butun bilgileri guzelce anlatip benim isitme kaybim icin az gelecegini alamami tavsiye etti bende ona tesekkur ettim
baska isitme cihazi denemelerindeki gibi o olmaz ama sana bunu deneyeyim diye baska cihaz kakalamaya ugrasmamasi coook hosuma gitti boyle nazikce hareketler insanlarda daha sempati uyandiriyor bence

Benimle de baya ilgilendiler açıkçası... ama tamiri falan biz kendimiz yapıyoruz dediler...
Orjinal parça kullanıyorlarsa dert değil de...
Ama gerçekten benimle ilgilenenen 2-3 firmadan biriydi...
Çarşmaba günü Marmara Üniv. Hastanesinde test yapılacak bana cihaz önerecekler..
Muhtemelen ya Naida S olacak ya da Oticon Chili veya Resound Sparx...
Chili olmadı bana .. Resound'dan da çok güvenemiyorum...
Naida önerirler muhtemelen..
Ya aktif duyu'dan alacağım ya da duysel'den... İkisi de epey ilgilendi...
Ama ikisinde de test sonuçları farklı çıkıyor onu anlamadım...

ben hacettepeye cihaz yazdirmaya gidince koklear implant dediler istemem koklear implanti zaten bir kulagimi onun yuzunden kaybettim bu kulagim bana kalsin dedim:( sizede muhtemelen kaybiniz cok ileri oldugundan oyle dicekler
ozaman
starkey
phonak
oticon yazdilar sadece git burdan cihaz dene bize rapor getir dediler
once bi merak ettigim phonak denemeye gittim iki ayri adrese ilkinde deneyip raporunu yazdi nadia s x up cihazindan verim almistir diye
ikincisi rapor yazmiyim zaten raporun var o isi gorur dedi
oticon chili denemekte istedim ama koklear implant yuzunden olusan koleastotam gene rahatsiz etmeye basladigindan cihaz parasi ameliyata gitcek diye moral bozukluguyla denemeyi bosverdim:( starkey destinyyide denemek istemistim ama
spark tek mikrofonlu o biraz beklentiyi karsilamadi maaalesef fiat ucuz baska ama konusmalar daha az anlasiliyor gibi geldi bana ses gayet guzel olsada size kolayliklar diliyorum
5 10 db sapma gayet olaganmis olcumlerde

Teşekkür ederim....
Bana şimdilik implant diyen olmadı... Zaten şimdilik istemem de... Çok zorda kalırsam Beltone S 90 gibi analogta olsa canavar gibi cihaz var...
Chili ah Chili... Sağ kulağıma muhteşem oldun da sol kulağa olmadın :(
Marmara Üniversitesi'nde bakalım ne olacak...

evet arkadaş bu firmayı bende biliyorum tamir olmaz dedikleri cihazlarımı tamir ettiler ve de gerçekten ilgileniyorlar bende teşekkür ediyorum işlerini iyi yapan bi firma ve mesleklerine saygıları olan kişiler tebrik ediyorum onları teknik servisi benim fikrimce süper böyle işini iyi yapan firmaları tercih etmeliyiz bizlerde arkadaşlar çünki onlarla sürekli görüşmek durumundayız ...

duysel, işitme cihazı alanındaki köklü firmalardan biridir. 5-6 yıl öncesine kadar phonak'ın türkiye temsilcisi idiler. sonradan phonak türkiyede kendi ofisini kurunca, bunlar da bir müddet başka marka cihazları sattılar. sonradan phonak da satmaya başladılar tekrar. çalışanları ilgili ve bilgilidir. özellikle cihazı programlarken sadece odyo testi sonucunu programa girmekle yetinmezler, daha başka testler de yapıp ayarının tam olmasına çaba gösterirler. teknik servisleri de gayet iyidir.
ama oticon'un türkiyedeki ana bayii ses (idis) firmasıdır. oticon alacaksanız idisten almanızı öneririm. parça vb açısından sıkıntı yaşamamanız açısından. gerçi arıza ihtimali de çok düşüktür ama yine de ana bayi tercih etmek daha doğru olur diye düşünüyorum.

Üst Alt