Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düz memur iken öğretmen olmak, kurumlar arası geçiş..?

Konular
25
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar, sınav sonuçları açıklandı. Her şey gönlünüzce olsun. Kafama takılan birkaç şeyi paylaşmak istiyorum;
1. 83 küsür puan aldım.(ortaöğretim) İkinci atamalarda yani 2015 yılında atanacağımı düşünüyorum. Kendi ilim olmazsa başka bir şehri yazacağım.
2. Şu an üni. 2.sınıf öğrencisiyim, öğretmen olacağım.
3. Eğer 2015 yılında memur olarak atanırsam 2016 yılında öğretmen olarak mezun odluğumda işler nasıl olacak?
4. Ben 2016 da tekrar bu sınava girip öğretmen olarak atanmak için mi uğraşacağım yoksa kurumlar arası geçiş denen bir şey duymuştum o mu olacak?
5. Ben kendi şehrimde öğretmen olmak istiyorum. 2015 de başka şehre düz memur olarak atansam da 2016 yılındaki sınavdan sonra kendi şehrime öğretmen olarak gelebilir miyim?
Teşekkürler.

memur olarak atamanız yapılırsa,memur olarak görev yaparsınız.isterseniz milli eğitime atanın,kadronuz memur olduğu için ,yapacağınız iş de memurluktur.ö
ğretmenlik için tekrar sınava girmeniz lazım.b
oş kadro varsa,muvaffakat da alırsanız kendi ilinize geçebilirsiniz.

Boş kadro varsa kendi ilime muvaffakat alıp öğretmen olarak mı geçebilirim?
Teşekkür ederim cevabınız için.

Üst Alt