Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düz memurluk mu, teknik kadro mu?

Konular
75
Reaksiyonlar
415
Şu anda bir kamu üniversitesinde düz memur olarak çalışıyorum. Ayrıca teknik kadro için tekrar KPSS'ye çalışıyorum (Tıbbi sekreterlik ve bilgisayar programcılığı için). Şu anda işimden ve durumumdan memnunum ama ileride teknik kadroya geçersem bu durum değişir mi, emin değilim. Sizce teknik kadroya geçsem nasıl olur? Ayrıca bende atipik otizm ve anksiyete var. Acaba teknik kadroya geçsem bu meslekleri yapabilir miyim? Yapabilsem bile pişman olur muyum?

Madem memnunsunuz neden geçmek istiyorsunuz diye sorasım geldi. Ha parası yetmiyor az diyorsanız onu bilemem. Teknik kadroya geçerseniz geçeceğiniz yerdeki işleri yapıp yapamayacağınızı biz nereden bilelim. Bence hiç kurcalamayın düz memurluktan devam edin.

@Alman, Şu anda parası iyi. Ama özlük hakları vs. daha iyi olur diye düşünüyorum. İşleri yapıp yapamama durumunu da rahatsızlığım için sordum.

@Asayiş Berkemal, Teknik kadronun özlük hakları vs daha iyi diye bir durum yok hocam. Sonuç olarak 657'ye tabi her ikiside. Teknik kadronun maaşı düz memura göre bir tık daha iyidir onun dışında tüm haklar aynıdır.

Üst Alt