Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düz taban çocuğum için tabanlık yaptıracağım. İl sağlık müdürlüğüne müracaat..?

ahef

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
meraba yardımcı olursanız sevinirim benim oğlumun yüzde 50 raporu var. ayağında düz dapanlık var bunun için ortapedik ayakkabı giyiyordu. şuana kadar biz kendi imkanlarımızla yaptırdık şimdi doktoru tabanlık yazdı bunu şuan alamıyoruz okul masraflarından dolayı bunun için sosyal yardımlaşma vakfına başvurdum.orası benim il sağlık müdürlüğüne başvurma mı söyledi istanbulda oturuyorum oğlum için hiç bir yerden yardım almıyorum. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz hiç bir bilgim yok. il sağlık müdürlüğüne başvuru yaparsam tabanlığı yaptırma şansım olurmu.

il sağık mdürülüğü ile ne ilgisi var, anlamadım.

SGK tabanlık için ödeme yapıyor mu, onu da bilmiyorum. Bu tabanlık kaç liralık bir şey acaba?

mrb msj yeni gördüm oğlumun sürekli ortapedik ayakkabı giymesi gerekiyor. fakat şuan beş buçuk yaşında kendi istediği ayakkabı olmasa giymiyor biz bunu ortapedi dk söyledik o da tabanlık yazdı. tabanlık 400 tl ama normal ayakkabı giyme şansı yok.yaşadığı sürece ortapedik ayakkabı kullanması gerekiyor. ben internetten araştırdım sosyal yardımlaşma vakfı bunları karşılıyormuş. oraya baş vurdum ordaki memur bana biz karşılıyorduk şuan karşılamıyoruz il sağlık müdürlüğüne baş vurun dedi. aslında çok yüksek bir para değil ama şun okul ihtiyaçları ve masrafları var biz bunları zor karşılıyoruz.yemesine çok dikkat etmemiz gerekiyor çoksık hasta oluyor dr masrafları vs bunları karşılama da zorlanıyoruz.

Üst Alt