Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düz tabanım. Bana çürük mü verecekler?

Deniz tutak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Şırnak da yeni askerim.Düz tabanım.Derecesi 12. Doktor dedi ki 10 derece altına çürük verebiliyoruz seninki 12 derece dedi.Arada kaldım dedi.Haftaya gel diger ortopedi doktoruyla da konuşayım dedi ikna edeyim dedi. Kilo da var dahiliye 1.94 olan boyumu 1.89 ölctü kilom 114. Ve116 kilo üst sinir oluyor boyuma göre.Bana haftaya gel diyen ortopedi doktoruna dahiliye ye gideyim mi dedim.Bana hayır haftaya saglik kurulunda tum muayenelerden gececeksin dedi.
Sonuc ne olur ? Curuk mu verirler ?

Askerlikten muaf tutulma ihtimalim % kaç acaba ?

Ben acemi birliğini MANISA'da sürekli yatak istirahati alarak egitim almadan, bot giymeden terlik ile yaptım. Düz tabanım ve çekiç parmak deformitesi ayni zaman da kilo fazlaligi var. Kalbim ve karacigerim yağlanmış.1.89 boyunda 115 kg ağırlıgındayım.12° düz tabanım. Usta birligine hakkari ye geldim gecen hafta. Hastaneye sevk edildim. Ortopedi dr u 10° altına curuk verildigini, bana çuruk vermekte arada kaldığını, ayın 6 sında diger ortopedi doktoru ile gorusecegini söyledi. Kilo icin dahiliye ye gitmeme mi, 6 sında sağlık kurulunda muayeneden geçeceğimi söyledi. Sonuç ne olacak?

Deniz tutak

Sınırda bir durum sahiden de. Ama muafiyet verilmese dahi spor yaptırmayacakları, geri görevde tutacakları muhakkak.

Üst Alt