Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düz vites araç da kullanabilecek ehliyet ve ÖTV'siz araç alımı..?

Bukowski

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba.

Ötv indirimli araç almak istiyorum.%45 ortopedik engelim bulunmaktadır.Bununla birlike B sınıfı ehliyet sahibiyim

Ehliyeti değiştirmem gerekiyor sanırım fakat düz vites araba da kullandığım için hem otomatik hem de düz vites araç kullanabilir raporu aldığımda aparat gerekmeden araç alabiliyor muyum.

Diyelim ki sadece engelli ehliyeti verildi diğer otomatik araçları da kullanabiliyor muyum

Başka bir sorum ise, eşimin kardeşi %99 raporlu onun adına araç alıp kullanabilir miyim

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

ehliyetinizi değiştirmeniz gerekmez.sadece mevcut ehliyetinize emniyete gidip engelliğinizi işlettireceksiniz. h sınıfı sürücü belgesi kalktı.

eşinizin kardeşi adına araç alıp kullanabilirsiniz.

aparat olmadan hem düz vites hem otomatik vites kullanır raporu verilemez. çünkü bu normal araç ve kişi sayılır. en iyi ihtimalle otomatik araç olarak aparatsız olabilir.

Kardeşim yeni bir araç alacaksan ehliyet yeni sisteme göre olacak .

ÖTV ve MTV den yararlanmak için araçta yani aparat olması gerek,oda zaten yeni ehliyet de yazacak kod olarak ne tür bir Aparat ve kod olacağını .

Başka birinin aracını kullanmaya gelincede senin ehliyet de yazan kodlar başka birinin aracında Yok ise polis kontrolü esnasında fark ederse sorun olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fakat benim aparata ihtiyacım bulunmuyor zira 10 yıldır düz vites arac kullanıyorum.ötv indirimli araç alımında aparat kullanımı zorunluluğu var mıdır

Yeni sistemide işde tam senin durumunda olanlar için kötü oldu maalesef ehliyet değişimi için kuruldakiler karar veriyor önce ehliyeti bir değiştir şimdi ne desek boş oradaki kodlara göre konuşmak daha mantıklı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt