Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düz vites kullananlara alternatif otomobil markası Geely

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ne bu markanın bayiisiyim nede kullanıp satıyorum..
85 model bi mercedesim var artık değiştirmek istiyorum ama imkanlar sınırlı, uygun fiyatlı araclara bakarken denk geldim GEELY diye bi marka çin malı falan ama garantisi var hemde 3 yıl ve 100.000km garanti var,araclarda fena durmuyor
echo ve familia modellerini begendim, hemde echo 18.290 tl, familia 20.990 tl
bize engelli ötv indirimi ile bayagı bi uygun olur, keşke otomatik viteside olsaymış
:: Geely Türkiye ::

kardeş çin işinden uzak dur derim ama karar senin türkiyenin torosu bile ondan iyi daha ötesini sen düşün...

Bence süper bir araba bizde 2010 modelini aldık eko paketi aldık.konforlu bir araba.evet çin malı ama orjinal çin ve motoruda toyota motoru.servise baktırdık.kaliteli bir araba.

bensalih1131;

şimdi izmir bayisini aradım ama otm vites ve dizel motor secenekleri yok malesef

arkadaşlar bende sokakda görmüştüm, gayet dik duran bir otomobil, kısıtlı bütçeye sahip olan arkadaşlarımız için ideal. 1998 model bir arabaya 10-12 bin lira vermektense 15 bin verilip 0 km garantili yeni bir arabaya binmek her zaman daha mantıklı.

otomatik vitesi maalesef türkiyeye hala gelmemiş.ben alırken sormuştum.fiyatıda uygun.rahatınada rahat bir araba yapmış adamlar.şu mantıkla yaklaşın arkadaşlar.herşeyin ilki çok iyidir.tutulması için en iyi malzemeler kullanılmış.konfor oldugundan ziyade arabada güvenliğide önem vermişler.ben memnunum bilmiyorum.

adanada bayiliği TEKBAŞLAR OTOMOTİV.İlgilenen arkadaşlar için tel numarası 322-4412005

uygun fiyatta sıfır km araba almak isteyenler için uygun olabilir ama konfor sağlamlık konusunda çok şey beklenmemelidir... euroncap testlerinde çin otomobilleri genelde yoktur..... sonuçta çin malı diyede küçümsememek lazım çinliler barutu , pusulayı bularak tarihin akışına yön vermiş bir millet ...

nova;

deli misin abi? senin mercedes 10 tane gelly eskitir hala da bu günkü gibi durur ayakta. aklından bile geçirme diyorum başka da bir şey demiyorum.bir mercedes in yerini tutabilecek araç yine mercedestir.

bence 20 bin tl civarında alınacak çok araç var iyi araştır

Üst Alt