ben de bipolarım. teşhisim kısmı remisyonda bipolar, oranı da yuzde kırk. her ne kadar remisyon altında hissetmesem de ilaç kullanırken oran vermekten buyuk korku duyan psikiyatri servisi ile muhattaptım. kullandığım ilaçlar 40 mg dideral,1200 mg lithuril, 300 mg efexor, 1200 de seroquel kullanıyorum. yakın sayılır ilaçlarımız. ne haldeyim dersen: aynı uyuma ve uyanamama sorunlarını yaşıyorum. hayatımın buyuk bir kısmını yataktan kalkamadıgım icin kaybediyorum. ayrıyetten dehb hastası oldugum ıcın psıkıyatriden bahsedecegim ilacı hasta olsan dahı bipolar teshisin oldugu icin cok zor olabilir, ritalin kullanıyorum. rıtalın cok uykulu da olsam uyarıcı etkisi yuzunden dinc hissetmeme yardımcı oluyor. dikkatımı kesınlıkle toplayamadıgım, zoraki yapmam gereken isler icin almaya calısıyorum genelde bu ilaci. zamanla tolerans gelisiyor. herhangi bir tavsiyem yok gibi, ilacları almak zorundayız bildigin uzere. yıne de uyku klınıgıne gidip uyku apnesi testıne girebilirsin. kotu uyku gecirmene sebep olan durumu belkı ortadan kaldırır ve seroquel dozun dusurulur vs. gecmıs olsun cok