Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dvt hastasıyım başka rahatsızlılarım da var. Erken emeklilik için yapmam gerekenler?

ankakusu58

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben nasıl mesaj yazacağım bilemediğim için başlık atmak zorunda kaldım

rapor vermeye yetkili hastanelerden birine git ,engelli raporu çıkartacağım de onların sana vereceği evrakla o hastalıklarla ilgili doktorlara görün sende olan hastalıklarla ilgili yüzde 40 ın üstünde rapor alırsan,çalışıyor olarak bağlı bulunduğun vergi dairesine raporlarını ver.eğer ankara merkaz sağlık kurulundan da yüzde 40 üstü gelirse, rapor ve vergi indirim evraklarıyla sgk a erken emeklilik için müracat ediyorsun..kolay gelsin..

Dvt ye kalp damar bakar. tek ayaginizda yara varsa %40 2 ayaginizda yara varsa %70. yara venoz staz ulseri diye gecer.yara yoksa daflon ve aspirin kullaniyorsaniz tikaniklik renkli dopler sonucuna gore oran degisir

ankakusu58

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl?
İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl?
Primleriniz hangi tarihler arasında hangi statüde yattı? Toplam prim gün sayınız nedir?
Sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda raporunuz var?
Defterdarlıktan elde edilmiş vergi indirim hakkınız var mı?

henüz hiç biri yok ilk iş hastaneden rapor almak onun için randevu almaya çalışıyorum daha sonraki prosodür nedir bilmiyorum

hiç biri yok derken sosyal güvenceniz yok mu??...parasal durumunuzu bilmiyorum ama sizin için zorlu süreç olacak gibi...hayırlısı olsun kolay gelsin..

yani henüz rapor yok demek istedim aslında yada başvuru yok demek istedim çalışıyorum onda bi sıkıntı yok pirimimde doldu 23 yıldır çalışıyorum
süreci öğrenmek istiyorum işeri nasıl karşılar bu drumu mesala hastalık raporu işyerinemi geliyor

Merhaba rapor oranın %30 çıkmış şimdi ne yapabilirim
uyku apnesi için de gün verdiler ama onuda ekime attı tarih bana bir yol gösterin arkadaşlar

En az %40 olmalı, Uyku apnesi için benim gittiğim hastane olan Haydarpaşa, özel hastane uyku raporunu kabul etmedi. Rapordan sonra vergi indirimi almak 5 ay kadar sürüyor, bir de uyku apnesi raporunu devlet hastanesi 1-1,5 ay sonra yattıktan sonra veriyor. Ekim de yatsanız kasım ortaları gibi alırsınız, tekrar kurula girersiniz 5 ay sonra da vergi indirim sonucunuz belli olur.

O kadar beklemeyeceğim derseniz, gittiğiniz devlet hastanesi özel hastane raporu kabul ediyor mu sorun, ediyorlarsa özel hastanede uyku testi yaptırırsınız.

Üst Alt