Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-devlet sgk sayfasındaki çalışmaya başlama tarihi..?

ferhatc

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
E-devlet şifresiyle sgk sayfasına girdiğimde çalışmaya başlama tarihi 01/03/1989 olarak gözüküyor. Ancak hizmet bilgilerinde ise 01/10/1989 da ilk prim yatmış gözüküyor. E-devlet ekranında görünen çalışmaya başlama tarihi emeklilik hesabında dikkate alınmıyor. Ama bu tarih e-devlete nasıl ve nereden geliyor bir türlü öğrenemedim,
Bilen varmı acaba?

E devlete SGK dan geliyor bilgiler yani SGK gönderdiğine göre bilgileri sizin çalıştığınız süre zarfında 3. aydan itibaren 10. ay arasında prim yattırılmamış anlamına geliyor

tamamda bu tarihi sgk nın hangi birimi açıklar nereyle ilgili olduğunu, alo 170 cevap veremiyor, görmüyor bile

siz sgk ya uğrayın yardımcı olurlar

bende yukardaki adresden yararlanmak istedim olmuyor cilt numarası ne oluyor

[SIZE=1]CİLT NO. [/SIZE]Nüfus cüzdanı arka yüzünde yazar.

Kimliğin arka yüzünde Aile sıra no vs. yazıyor orada cilt no da var.
Başında 0 varsa onu da girin deneyin.
Eksik yazıyorsunuzdur.

Ha SGK Ha E DEVLET Aynı Şey Zaten :) Plumeria hanım

01/03/1989 tarihinde staj veya part time bir çalışmanız olmadı mı?

En yakın sigorta müdürlüğüne gidip sormanızı öneririrm.

Bende de var o 2004 öncesi birinci dönem ikinci dönem üçüncü dönem diye ayrım vardı mesela ben üçüncü dönem girişliyim e devlette 01-03-1999 gözüküyor ama linki tıklayıp ayrıntılı bakınca 20-10-1999 gözüküyor.

Üst Alt