Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-devlet'de görünen sağlık raporu şimdi görünmez oldu!?

PANEL76

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Arkadaş 2019 öncesi raporları e nabızda gözüküyordu şimdi baktım gözükmüyor sizdede ölemi bu devlet bi film çeviriyor galiba ilk önce emekli kaydı yok diyor şimdide bu anlamış değilim

Benim de görünen raporum görünmüyor

benimki görünüyor hacettepeden almıştım siz hangi hastaneden almıştınız

E devlette hangi bölümden görebiliyorsunuz

arama ya erişkin yazınca çıkıyor bende

benimde e nabızda görünmüyor ama bugün yani 2 ocak 2022 için riskli kişi kategorisi otomatik rapor oluşturmuşlar ( kamuda çalışmıyorum özel sektöre çalışanıyım benim bir işime yaramıyor) ilaç raporum var bağ dokusu nedeni ile ilaç da tehlikeli bir ilaç ....sistem otomatik yapmış arada engelli rapor gitmiş

Baktım şimdi bende görünmüyor ama önceden görünüyor muydu bilmiyorum.

Arkadaşlar e nabız uygulamasından girerseniz çıkmıyor ama e-devlete girip ordan arama yerine eNabız yazıp raporlar bölümünden çıkıyor bende anlamadım benim daha önce eNabız uygulamasından çıkıyordu

e imzalı olanlar gözüküyor öncekiler görünmüyor sanırım

Büyük ihtimalle e-imzalı olanlar görünüyor eski raporu olanlar görünmuyor. Eski raporlar daha önce e nabız da görünüyordu.

Benimde gözükmüyor ne oldu acaba ? Bilgi hazinedir bilgin var mı abi ?

enr41
Alakası yok ben raporu alalı 3 ay oldu e-imzalı, sürekli ve tam bağımlı e-nabız'da görünüyordu bende de görünmüyor

Hadi gözünüz aydın olsun iyileşmişsiniz demek artık engelli değilsiniz sevinin bence.

01.01.2022 tarihli e nabızda ilaç raporlarında kronik rahatsızlığı olanların idari izinli sayılması ile ilgili sağlık bakanlığı raporu çıktı. bugün raporlar görünmüyor. daha öncede 16 ay idari izin kullanmıştım.

E-nabız da eski raporlar görülmeye başladı mı yoksa

E nabız uygulamasında gözükmüyor ama e devlet üzerinden e nabız a girerseniz gözüküyor uygulama da sıkıntı var galiba

Bende o şekilde de görünmüyor

Üst Alt