Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E-devlet'de görünen sağlık raporu şimdi görünmez oldu!?
Arkadaş 2019 öncesi raporları e nabızda gözüküyordu şimdi baktım gözükmüyor sizdede ölemi bu devlet bi film çeviriyor galiba ilk önce emekli kaydı yok diyor şimdide bu anlamış değilim
benimde e nabızda görünmüyor ama bugün yani 2 ocak 2022 için riskli kişi kategorisi otomatik rapor oluşturmuşlar ( kamuda çalışmıyorum özel sektöre çalışanıyım benim bir işime yaramıyor) ilaç raporum var bağ dokusu nedeni ile ilaç da tehlikeli bir ilaç ....sistem otomatik yapmış arada engelli rapor gitmiş
Arkadaşlar e nabız uygulamasından girerseniz çıkmıyor ama e-devlete girip ordan arama yerine eNabız yazıp raporlar bölümünden çıkıyor bende anlamadım benim daha önce eNabız uygulamasından çıkıyordu
01.01.2022 tarihli e nabızda ilaç raporlarında kronik rahatsızlığı olanların idari izinli sayılması ile ilgili sağlık bakanlığı raporu çıktı. bugün raporlar görünmüyor. daha öncede 16 ay idari izin kullanmıştım.