Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-Devletin askerlik işlemlerinde muafiyet kısmında "onay bekleme" ne demek?

ertugrul011

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kafama bir şey takıldı. Yeni konu acmiyim diye buradan devam ediyim dedim.e devlet de askerlik islemleri sayfasinda muafiyet nedeni onay bekleme as.elv.degildir diyor.bu onay bekleme nedir acaba?

msb 6-12 ay arasında gibi bir sürede onaylamaya çalışır. Benimde öyledir ve teskerem yakında gelecek inşallah. 6 ay oldu. Biraz sabır lazım bunun için. Selamün aleyküm. Hayırlı akşamlar ve cumalar.

ertugrul011 Ankara'dan onaylıyorlarmış bundan dolayı o şekilde görünüyor. Onayladıkları zaman düzelir. Benimde bu şekilde.

onaylandıktan sonra evine kağıt gelir askerlik şubesinden e devlette askerliğe elverişli değildir yazısı gelir.bu şekilde yaşadım.

@thebipola benim 8 ay oldu hala onay beklemede görünüyor sizin kaç ayda geldi onay

Onay beklemede bir sıkıntı yaşanır mi iptal gibi mesela?

benim de uzun zaman sürdü hemen gelmedi bekleyin sorun olacağını sanmıyorum

ertugrul011

iptal gibi bir şey olmaz.sadece iş uzuyor işte.sorun etme.muaf kağıdını aldıysan iş bitmiştir.benim öyle oldu.

Üst Alt