Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-devlet'te 2022 için toplam ödeme tutarı..?

xayos

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
selam

2010/02 engelli maaş aldı 2011/11 işe başladı.7 aylığı aldı toplam 3900tl civarda almış fakat edevlet bakıyor.7762 tl yazıyor bi türlü anlamı vermedi.

Engelli AylığıReddedildi/Feshedildi (SSK Tespiti Nedeni İle)7.762,14 TL

toplam ödeme tutar alabiliyor yoksa ne kadar ödeme yaptı demekmi istedi?

xayos senin aylığın sgk tespiti nedeniyle kesilmiş. Aylığın kesildikten sonra sana borç yazısı geldi mi? borç yazısı geldiyse ne kadar borç çıkartılmıştı sana?

ayrıca şu sorularıma cevap ver:

1. 1 Kasım 2011'de işe başlamışsın. Aylığını kestirmek için dilekçeni hangi tarihte gönderdin?
2. İşe başladıktan sonra aylıkları ne zamana kadar aldın? en son aldığın aylığı 2012 yılının hangi ayında aldın?
3. aylığın kesildikten sonra tekrar 2022 aylığı için başvurdun mu?

1. işe başladı zaman 3 veya 5 kasım aile sosyal dilekçe verdi.işe başlamak nedeniyle dilekçe yazı yazdı.
2.engelli maaş yoksa iş maaş mı? en son engelli aylığı en son eylül veya ekim 2011 568 lira aldı diye hatırıyorum.2012 aylığı almadı.
3.hayır işe başladı beri 2022 basvurun yapmadı.

ablam işte işe başladıktan sonra sen dilekçeyi vermişsin ama aylık almaya da devam etmişsin. sgk kaydın tespit edilince de aylığını kesmişler. Borç yazısı gelmiş olmalı ama buna da gerek yok:)
sonradan af çıktı ve borcun olsa bile affa ugramıştır:)

engelli aylığına başvurmadıysa alacagın para değil o. zaten aylık feshedildi yazıyor.
orada yazan para da sana ödenen aylıklardır. toplu ödenen aylıklarla birlikte. sadece aldıgın aylıklar değil.
sorun yok yani. alacagın da yok vereceğin de yok:)

Teşekkür ederim.peki hem çalışan hemde engelli maaş tekrar başvursa aylığı bağlarım mı? yoksa ceza gelir ?

çalışıyorken zaten engelli aylığı alamazsınız. başvursanız da çalışıyorken engelli aylığı baglanmaz.

tekrar teşekkür ederim konu yardımcı oldu içn sağolsun.

rica ederim ablacım..
eger aksilik olur da işten çıkma durumu olursa yazarsın buradan. ama iş 2022 engelli aylıgından daha iyidir.

İyi günler ben 2022 engelli maaşı hakkında bilgi almak istiyorum . yardımcı olabilirseniz memnun olurum ? ben engelli maaşımı alıyordum fakat 27.05.2019 tarihinde sigorta girşim yapıldı ve bir kurumda işe başladım . e devletten maaş bilgime baktım ve sgk tespiti nedeni ile feshedildi yazıyor ben bildirmedim sistem kendisi fesh etmiş benim öğrenmek istediğin konu ise ödemeniz hazırdır yazıyor ve hesabımda 06.09.2019 tarihinde maaşıım yatmıştı ve hala hesapta bulunmakta bunu çekmelimiyim bu maaş sigortamdan öncemi hesaba geçmiştir bilgi verirseniz çok sevinirim ve maaşı çekersem cezai işlem ne kadar oluyor ?

hasanerek2562

Aynı durumu bende yaşıyorum. Sigortalı işe başladım fakat maaş yatmış, ama işten de çıktım şimdi. O maaşı çekebilir miyim acaba

hasanerek2562
maaşı çekmeyiniz.
siz 5.ayda işe giriksiniz bildirmenız gerekıoken bildirmeyıksınız sistemden tespit etmişler.bu 6.ayda görünen maaş hakkınız olan bir maaş değil 2022 de maaşlar çekılen aya ait maaşlardır .kısaca her ne kadar hesabınızda görünse bile size ait bir maa şdeğil.çektıgınız taktrıde yersiz ödeme dıye faiziyle geri isterler.

Merhabalar Melek Hanım benimde böyle bir sorunum var.

Yardım Türü : Engelli Aylığı

Yardımın Fayda Sahibi : xxxxxxxxxxxxxxx

Yardımın Hak Sahibi : xxxxxxxxxxxxxxx

Başvuru Tarihi : 20/01/2000

Son Ödeme Tarihi

Son Ödeme Miktarı : 544,38 TL

Son Ödemenin Durumu : ödeme çekildi

Yardımın Durumu : Devam Ediyor

Toplam Ödeme Tutarı : 5.093,52 TL

Vakıf Bilgisi : xxxxxxxxxxxxxxx

böyle bir durum var acaba ben ödeme tutarını alacakmıyım.

erol dağ
Kardesim adı geçen miktar,sana bugüne kadar yapilan ödemenin toplam miktari.
O rakam her maas aldiginda,aldigin maas miktari kadar artar.
Yani öyle bi toplam miktar alman söz konusu degil.

Mehmet005 Benim suana kadar okadar almadım ki daha fazla aldım ben engelli maaşım yüksekti.Benim 2000 de basladı bu süre zarfında ben 5 bin tlden fazla almış oldum.Toplam tutar olması imkansız.

erol dağ

Öncelikle size şunu sorayım siz şuanda herhangi bir işte çalışıyor musunuz ve sigortalı mısınız? Anladığım kadarıyla değilsiniz çünkü maaşınız devam ediyor. Eğer bir işe girip bunu vakfa bildirmediyseniz sıkıntı olur. Maaşlar henüz e-Devlet üzerinden güncellenmedi fakat bu hafta içerisinde muhtemel güncellenecektir. Eğer maaş almaya hak kazanırsanız ve şu anda aktif bir işte (Sigortalı bir işte) çalışıyorsanız o maaşı çekmeyin. Ayrıca evet, o toplam ödeme tutarı bu zamana kadar aldığınız maaşların toplam tutarı oluyor fakat bazen yanlış hesaplamalar olabiliyor o yüzden onu çokta dikkate almayın. Her zaman son ödeme miktarı ve yardımın durumu kısmını gözünüzün önünde bulundurun.

@ALBİNOGER 2018 de işten çıkarıldım ve suan çalışmıyorum ayın 10 da toplu alacaksınız demişti.Gelen memur

erol dağ

Doğrudur, 10 değil muhtemelen ayın 9'udur o. e-Devlet sisteminde şuan maaşlar güncellenmedi fakat bu hafta güncelenir büyük ihtimalle.

halen güncellenmedi nasıl bir yol izleyebilirim memur ekimin 10 dedi fakat e devletten bakıldığında aynı durum devam ediyor.Elektrik yardımı gelmiş fakat maaş halen gözükmüyor pttden baktırdığımda.

Üst Alt