Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-devlet'te 2022 maaş ibareleri kaldırılmış. Bu ne demek?

dusunce01

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2022 Edevlet Üzerinden Devam ediyor İbaresi ile SON Ödeme Tarihleri kaldırılmış.. Sebebi Nedir ?

Devam ediyor ibaresi yok aktif mi değil mi belli değil rapor Allah belalarını versin

Sureli raporlari 1 eylul 2021 e kadar uzatmislar.acana butun raporlarda eylule kadar hane gelirine bakmadan aylik vermeye devammi edecekler anlayamadimki

Gida yardımı gözüküyor bende ne zaman verilmeye başlanır bir bilginiz varmi Nasıl gıda yardımı verilcek

Daha once gida yardimin yapildiysa teslim edildi diye yazar.yapilmadiysa en kisa zamanda yaparlar.ama o gıda yardimina cok takilma.herkese verilir ve teslim edildi diye yazar

Guncellenmedigi için öyle ben maaşı çektim halen ödemeniz hazırdır diyor Pazartesi güncellendiginde duzelir

Aynen bende daha yeni bağlandım 1 hafta kadar böyle şüphelendim kestiler mi diye ne zaman düzelir acaba

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla herkesin yardim durumu bolumu kaldirilmis.ama ne niyetle kaldirildi bilemiyoruz.kesildimi baglandimi devam ediyormu nasil anlasilcak anlamadim gitti

Saçma sapan bi iş yapmışlar ben 2 ay önce o ibare sayesinde maaşımın durdurulduğunu gördüm şimdi nasıl bileceğiz devam ediyor mu etmiyor mu diye? Gerçekten bunun maksadı nedir anlamadık

E devlete girip genel saglik sigortasi tescil ve prim borcu yazin ordaki orda 2022 65 yas yazana tiklayin orda devam ediyor ibaresi var ordan kontrol edin

Edevlete spas mustehaklik sorgulama yazın. Orda gözüküyor

E Devlet sisteminde aylık devam etmiyor yazıyor. Bu bir sorun olabilir mi?

[FONT=sans-serif]

aarkadaşlar benim maaş bilgisinde devam ediyor yazmıyor daha önce yazıyordu ,reddedildi feshedildi diyede yazmıyor ama insan endişeleniyor yinede durum nedir s sizin akranda böylemi yazıyor bilenler cevap yazsın lütfen
Yardım TürüYardımın Fayda SahibiYardımın Hak SahibiBaşvuru TarihiSon Ödeme TarihiSon Ödeme MiktarıSon Ödemenin DurumuToplam Ödeme TutarıVakıf Bilgisi
Engelli AylığıADİL S - ADİL S22/01/2016914,41 TLödeme çeki

[/FONT]

ad1l2

Herkezde devam ediyor bolumunu kaldirmislar.provizyon dan bakabilirsin.orda 60/c3 2022 65 yaş yaziyorsa devam ediyor demektir

kardeş o provizyon bölümü neresi oluyor

[FONT=sans-serif]
kardeş o provizyon bölümü neresi oluyor​

[/FONT]

Ebru101
içime su serptiniz valla bende kaç gündür kafayı yiyecektim kesildi sandım

teşekkür ederim kardeş

tamam gördüm teşekkür ederim

her ne sebeple olursa olsun engelli maaşı bağlandığında artık engellinin maaşı kesilmeyecek müjde

yargıtay sadece kesilen maaşları tekrar bağlıyor ödenmeyen tarihleri talep edebilirsiniz

önder yıldırım

Ben son 2 ayın maaşını alamadım rapor sürem dolduğu için raporu yeniledim tekrar başvurdum kabul edildi haziran ayında tekrar almaya başlayacam ama bu almadığım 2 ayın parasını vermezlerse nereye müracaat etmem gerekiyor?

önder yıldırım
Kim diyor kesilemiyecegini valla takır takır kesiyorlar varsa bir karar gösterirmisin daha öncede aym kesemezsin dedi aynı aym başka bi davaya kesersin dedi bi yargıtay karar numarasını yazarsan iyi olur tabi sallamasyon degilse
Asıl yargıtay numarasını yazarmisin müjde karar numarasını yazmakla olur kafadan sallamakla veya uydurmasyonla olmaz sanki akp nin yasa yapicisi müjde veriyor
Bak canım kardeşim aym yargıtayın üstü buyur oky
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/aymnin-engelli-maas-celiskisi-2-ayda-iki-farkli-karar-41739921

yürürlülükten kaldırıldı . kafan basmıyor mu ibare hane gelirine artık bakılmıyor ben kafadan sıkıyom hee

önder yıldırım

Herhalde senin kafan basmıyor kim diyor 2022 aylık bağlanmasında hane gelirine bakılmıyor sallama göstersene o yönetmeliği, nerde o yönetmelik
Bak son yayınlanan yönetmelikte geçen ibare
(her türlü gelirleri toplamının aylık ortalaması, kanunla belirlenen muhtaçlık sınırının altında olan kişiler)
Sallama gozümmmm
https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=17049&MevzuatTur=7&MevzuatTertip=5
Son yönetmelik iyi oku nerede hane geliri kalktı diyor
(hane içinde kişi başına düşen ortalama aylık gelir tutarı 16 yaşından büyükler için belirlenmiş olan asgari ücretin aylık net tutarının 1/3’ünden az olduğu ya da aynı tutardan fazla gelir sağlamasının mümkün olmadığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından tespit olunarak muhtaçlığına karar verilenleri,)yönetmelikten iyi oku yada senin yönetmeliğin ayrıysa sen yönetmeliğini yayınla idda ettiğin ibareyi okuyalım gözümmmmmm
Gözüm bu işlerin üstadı sayın kalem hanımdır bak açtığı konuyu oku burdan
https://www.engelliler.biz/forum/20...sina-dusen-aylik-gelir-siniri-belli-oldu.html
Senin dediğin olsaydı hane gelirine bakilmiyacak olsa infial olur üstadlar hemen konu açıp duyurulardı sallama gozümmmmm

Ya from moderatorune seslenmek istiyorum böyle yalan haber yapan kişilerin yazıları niye denetlenmiyor ,adam diyorki 2022 maaşında hane gelirine bakmak yok, hiç bir yerde böyle bir yazı,kaynak yok beyinsizin biri birilerine şirin gözükmek içinmidir niye yapiyorsa yalan beyan da bulunuyor kimse bu beyanatı dikkate almıyor
Lütfen biraz denetim

Üst Alt