Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

e-Devlet'te adıma icra gözüküyor ama borcum yok!?

sunnshine

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
1
E devlette adima gözüken icra dosyalari var ancak açılmıyor. Borcum yok zaten bildigim. Sistemde yasanan teknik aksaklık nedeni ile isleminiz tamamlanamadi diye hata veriyor. 3 gün oldu hala aynı hatayi veriyor milyon defa denedim. Bu ne olabilir ?

sunnshine
E haciz sorgulamadan bakın e devlette kim tarafından haciz konulduğu görülür resmini at istersen

şu an e devlette önceden icralarınız varsa ve ödediyse sistemsel sorunlardan dolayı gözüküyor. yada uyap a girin ordan daha iyi görürsünüz

Barda5
Icra gozukuyor hemde 2 farkli dosya. Ama detay gor deyince hata veriyor. Resim atmayi bilmiyorum .
HakanEs26
Hic borcum yokki. Uyap dediginiz nedir? E devlet uzerinden mi bakacagim ?

turkuaz06

Farkli ilde ikamet ediyorum. Borc gözüken il sivas 4. Mu 5. Mi ne diyor icra müdürlüğü diye geciyor

Genel haciz yoluyla takip ne demek ? Yani odeyemedigim kredi borcum vardı onu biliyorum ama düzenli olarak ödüyorum . Icralik olmuş demekki. Arabama el koyabilirlermi ?

Evet üzerinize ne varsa icra el koyabilir. Banka hesabınıza e haciz uygulanabilir.

Ama ben ödüyorum duzenli olarak. Nasil konu buralara geldi anlamadım gercekten

Üst Alt