Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-devlette bakım maaşı bilgilerim gözükmüyor?

Ali 1234

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Bakım maaşı alan arkadaşlar EDevlette bı bakarmısınız bilgilerinizi görebiliyormusunuz

AK Parti seçimde oy kaybedecek, Onun için bütün Maaşlar iptal oldu 😄

Şaka şaka yeni ay başında güncelleme olur

Zorro ay sonuna kadar gözüküyordu şimdi kayıt bulunamadı yazıyor

Yeni güncelleme ye ay başı'nda geçer

Yorgunnn

ben ayın 6sında baktıgımda görünüyordu hatta 10unakadar görrunuyordu ama bankdan hesapda para yok denıyodu bizde ayın 15ini bekelyek dedık gene para yok dendı dün e devlete baktıgımda daha evvel görünen maaş şimdi görünmüyor .sebebini bilmiyorum. bide böyle dalga gecer gibi yapacakalrına 2022 maaşıdakı gibi kımlık numarasına göre verilse hangı gün alacagımızı bilirdik.

-mka biz bakım maaşını aldık her ayın 13 ünde alıyoz ama ayın ortasında neden bilgiler silinmiş ben buna merak ediyom

Yorgunnn
her ay o güncellenıyo.sizinki nasılsa aldıgnız için silinmiş olabilirde benmkı niye silinik maaşı alamadım üstelikde önce görünürken şimdi silinmiş görünmüo.gene dıom 2022 maasında oldugu gibi kimlik no ya göre verseler daha güzel olur boş yere yattı mı yatmadımı sıkıntısı çekmeyiz

Engelli Evde Bakım Maaşı ( KAYIT BULUNAMADI )

Merhaba arkadaşlar e-devlet üzerinden baktığımda kayıt bulunamadı yazıyor sebebi nedir ? herkeste mi öyle ?

bizimkindede aynı yazıyor yeni aya girince belli olur

KAYIT BULUNAMADI ? Yeter be kardeşim yeter yeter nedir bu mevlanın bize kestiği ceza elbet birgün bizimde çiçeklerimiz açacak..

@Zorro

İnşallah giderler. Ayrıca gittiklerinde herkes maaşını 90 yıldır aldığı gibi alacak merak etme! Türkiye AKP yokkende vardı! Babana sor bakalım emekli maaşını hangi zaman alamadı veya geç aldı.

80 yaştaki hacı babam 1550 TL bağkur maaşı alır,
Demirel zamanında Emekli oldu en düşük maaş alandı,10. Basamakdı. Ecevit zamanında da öyleydi. Master

ona o kadar takmayın gözükmesin ayın 13 ü gelince para yatar

Bakın bakalım EDevlette bakım maaşı bilgileri gözüküyormu

E-devlette bakım maaşı bilgilerim gözükmüyor?
Bakım maaşı alan arkadaşlar EDevlette bı bakarmısınız bilgilerinizi görebiliyormusunuz

Bendede gözükmüyor? birde kilis için bu ne zaman ödenir?

E devlette 1 ocak 2019 evde bakım gözükmüyor sizlerinde öyle mi arkadaslar

arkadaşlar gelirden dolayı bakım parası kesilmişti bende tekrardan 2 hafta oldu baş vurdum ocak ayında bütün evraklar tamam eve gelmediler şubatda bakım parası alabilrmiyiz

Osmaniye de daha düşmedi. Ama Perşembe diyorlardı sanırım 7 sine düşecek sisteme.

İstanbul edevlet kayıt gören varmı

E devlet de evde bakım maaşı görünmüyor kesildimi acaba

Bende e devlete baktığımda aşağıdaki yazıyor sebebi ne olabilir.

Bu hizmeti kullanarak, almakta olduğunuz Engelli Evde Bakım ödemelerinin bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

Eyvah eyvah maaşlar gitti desenize🤣maaşlar neden gitsinki belliki sistemde sıkıntı var 13 ünde alınmazsa sıkıntı olur

Üst Alt