Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben ayın 6sında baktıgımda görünüyordu hatta 10unakadar görrunuyordu ama bankdan hesapda para yok denıyodu bizde ayın 15ini bekelyek dedık gene para yok dendı dün e devlete baktıgımda daha evvel görünen maaş şimdi görünmüyor .sebebini bilmiyorum. bide böyle dalga gecer gibi yapacakalrına 2022 maaşıdakı gibi kımlık numarasına göre verilse hangı gün alacagımızı bilirdik.
Yorgunnn
her ay o güncellenıyo.sizinki nasılsa aldıgnız için silinmiş olabilirde benmkı niye silinik maaşı alamadım üstelikde önce görünürken şimdi silinmiş görünmüo.gene dıom 2022 maasında oldugu gibi kimlik no ya göre verseler daha güzel olur boş yere yattı mı yatmadımı sıkıntısı çekmeyiz
İnşallah giderler. Ayrıca gittiklerinde herkes maaşını 90 yıldır aldığı gibi alacak merak etme! Türkiye AKP yokkende vardı! Babana sor bakalım emekli maaşını hangi zaman alamadı veya geç aldı.
arkadaşlar gelirden dolayı bakım parası kesilmişti bende tekrardan 2 hafta oldu baş vurdum ocak ayında bütün evraklar tamam eve gelmediler şubatda bakım parası alabilrmiyiz