Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-devlet'te görünen 2022 maaşı miktarı ne mi brüt mü?

Kayamuhammed

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bir sorum vardı arkadaşlar bu e devlette gözüken miktar brüt mü yoksa net alacağımız ucretmidir

Kayamuhammed brüt net olayı yok:) ne ödenecekse o yazar:) ilk defa mı 2022 aylığı alacaksınız? vakfa ne zaman başvurmuştunuz ve size başvuru alındı belgesi ne zaman verilmişti? rapor oranınız kaç?

Kalem Hanım Vakfa 21.11.2016da başvurmuştum rapor oranı %49 ama bana başvuru alındı belgesi gibi bir belge vermediler

Kayamuhammed ilk defa alacaksın di mi? kasım ayında vakfa başvurdugunda raporunla birlikte mi başvurmuştun? e-devlette ödeme miktarı yazıyor mu?

Kalem Hanım Evet ilk defa alacağım ve raporumla başvurmuştum raporuma göremi veriyor orana göre yani bana yazılan miktar burdaki miktardan biraz farklı da o yüzden sorma gereksinimi duydum

Kayamuhammed sana detaylı açıklama için onca soruyu sordum zaten. rapor oranın % 49
rapor oranına göre mart dönem aylığın (mart,nisan,mayıs)= 1059,64 TL

eger kasım ayı başvuru tarihinse, aylık başlangıç tarihin 1 aralık olur. bu durumda 1 aralık'tan bir mart'a kadar birikmiş paran 706,42 (ocak+şubat) + 342,92 (aralık) = 1049,34 TL'dir.
Toplam 1049,34 +1059,64 = 2108,98 TL görünüyordur e-devlette.
tabi başvuru tarihin kasımsa. başvuru tarihin kasım değilse bu hesap değişir. e-devlette ne kadar yazıyor?

Üst Alt