Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

e-Devlette raporumun çıktığını öğrendim. Aslına nasıl ulaşabilirim?

Yasin0678

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar yeni engelli raporu aldım sonucunu bile e devletten öğrendim, herhangi bir belge vermediler bana. Engelli rapor belgesini nerden almam gerekiyor

hastanenin sağlık kuruluna gidersen çıktı veriyorlarr...

anasını satım nedir bizim bu engelli raporlarından milletçe çektiğimiz....banada yüzde 39 rapor verdi vicandızlarr...

hastanenin sağlık kuruluna gidersen çıktı veriyorlarr...

anasını satım nedir bizim bu engelli raporlarından milletçe çektiğimiz....banada yüzde 39 rapor verdi vicandızlarr...

ben süresiz %43 oranla rapor aldımda valla hic bilgi vermiyorlar sonucu bile söylemiyorlar e devletten bak diyorlar sağlık kuruluna giderekmi almam lazım raporu

ben süresiz %43 oranla rapor aldımda valla hic bilgi vermiyorlar sonucu bile söylemiyorlar e devletten bak diyorlar sağlık kuruluna giderekmi almam lazım raporu

maşallah yüzde 43 iyi almıssın bana vicdansızlar yüzde 39 verdiler ..

raporu yeni aldığın için e devlete düşmemiştir sağlık kuruluna git raporumu alacam de verirler....

maşallah yüzde 43 iyi almıssın bana vicdansızlar yüzde 39 verdiler ..

raporu yeni aldığın için e devlete düşmemiştir sağlık kuruluna git raporumu alacam de verirler....

yok e devlete düştü ama elime herhangi bir belge vermediler hastaneden

Yasin0678 artık elden rapor vermiyorlar dijital belgeye dönüştü raporlar e devletten e nabızda raporun gözüküyor ordan çıktı al butun resmi işlerinde kullanabilirsin

e-devlet gir arama sekmesin''erişkinler için engelli rapor'' diye yaz çıkar artık sistem komple değişti hastane ıslak imzalı rapor vermiyor...Bu sistem sahteciliği önlemek için çıkarıldı bir de engelliye kolaylık olsun barkodlu rapor olduğundan olası rapor kaybı yaşanmasın....

hastane insiyatifinde kopya barkodlu rapor veriyor

ekpss sınavına başvuru icin bu grubdan bir arkadaşımız bana raporun aslı olması gerekiyor dediydi ondan kafam karıştı benim

Elektronik imzalı oluyor zaten , aslından kastınız nedir.
Islak imza donemi bitecek yakında tüm evraklarla

ÖSYM entegre olacak diye duymuştum , yani ÖSYM nin sayfasına girip indirdiğiniz belgeyi PC üzerinden yüklenecek yani

Üst Alt