Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-devlette ve e-nabızda görünen ve görünmeyen raporlarım..?

yeekici

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ,ben 1988’den beri “Epilepsi”Hastasıyım (1988-1993 arası ANKARA/GATA tedavi gördüm) sonra 2001 de yenindenbaşlayıp devam etmekte olup,2001’den beri İZMİR/D.E.U Tıp Fakültesi Hastanesi - Epilepsi Polikinliğinde tedavigörüyorum, üzerimde bir çok ilaç denendi daha sonra ameliyat içinD.E.Ü. Tıp Fakültesinden DENİZLİ/PAÜ TIP FAKÜLTESİ’ne sevk edilip 2009-2010 da3 beyin ameliyatı oldum (önce sağ-temporal bölgeden sonrada VNS Pili takıldı-PAÜ Tıp Fakültesi Beyin Cerrahı Prof.Dr Feridun ACAR yaptı).
2010 yılında P.A.Ü Tıp FakültesiHastanesinde Özürlü Sağlık Kurulu heyetine girerek epilepsiden dolayı %40süresiz özürlü raporu verildi . Bu raporla Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığından süresiz %40 özürlü kimlik kartımı aldım.Dahasonraki yıllarda İZMİR/TORBALI M.ENVERŞENERDEMDEVLETHASTANESİ’inde heyete girerek 2013 yılında %50 ,2014 yılında %77 2015 yılında %77 ve son olarak 2016 yılında , %80 oranında özürlü raporları aldım.(2014-2015-2016E-NABIZ’da gözüküyor) 2010 P.A.Ü Tıp Fakültesi Hastanesinden aldığım %40Süresiz, ile 2013 Torbalı Devlet Hastanesinden aldığım %59 e-nabızda gözükmüyor. Bunların hiç biridee-devlette gözükmüyor. Bunların işlenmesiiçin Hem P.A.Ü Hastanesi ve Torbalı Devlet Hastanesi Hasta Görüş Öneri Formunayazdım hem de raporları e-posta adreslerine gönderdim.ama halen daha e-devletteişlememişler. biriyle MEMUR OLUP DİĞERİYLE VERGİ İNDİRİMİNE TABİ OLDUM BUNLARIN E-DEVLLETE GÖZÜKMESİ İÇİN BAŞAKA NE YAPABİLİRİM?

Merhaba.siteye yeni üye oldum. 2017 Ocak tarihli engelli raporum var. Rapor sürekli. Yeni bir uygulama çıkmış; e imza ya da barkod isteniyormuş. Halılarında devam eden ve sürekli raporuma bu işlemleri nerden yaptırabilirim? Raporum e nabızdan çıkıyor fakat e devletten ve e rapordan çıkmıyor. Nereye başvurmamız lazım? Yardımcı olursanız sevirim..

Kazanılmış hakkın olduğu için yeni rapor almana gerek yok bu raporu e devlette görmezsin ama sağlık bakanlığı senin engelli veri taban sisteminde engelli raporunu görür sen boş ver kafaya takma her söylenileni aldırma

ben memura sorunca bana 1-2 ay sürer düşmesi demişti :S

E imza

ÖTV indiriminden yararlanıp araba almak istiyorum. Araba bakarken bayiiden söylediler e imza/barkod gerekli diye. Bunu nerden yaptırabiliriz?

Son düzenleme:
Raporların e-devlet veya e-nabızda görünüp görünmemesi farkedermi ?

Geçenlerde merak edip daha önce aldığım raporlar e-devletde görünüyormu diye baktım ,e-devletde herhangi bir kayıtlı rapor göremedim e-nabıza baktığımda en son aldığım rapor (hakem hastane raporu) hariç 3 adet farklı tarihlerde alınmış raporumu gördüm..E- devletde veya e-nabızda raporun görünüp görünmemesi birşey ifade ediyormu ,gözükmeyen raporu e-nabıza nasıl kaydettirebilirim,,

MESTAN..raporların ile ilgili işlemlerini sıkıntısız yapabiliyorsan emeklilik tedavi kontrol vs..çok da önemli değil aslında.

Üst Alt