Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-Devletten engelli kimlik kartı kaç günde gelir?

HayalimCalismak

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Sağlık Kurulu Raporu'm çıktı. E-Devlet üzerinden engelli kimlik kartı başvurusunu bugun yaptım. Acaba kaç günde gelir? PTT ile mi geliyor?​

ben simdi kontrol ettim.2008 basvuru yapmisim ne hitmezse yapamiyom.birdaha

Normalde raporunuzu bizzat bulunduğunuz ilçedeki aile çalışma bakanlığına ibraz edip kartı oradan alıyordunuz. Covid dönemi sistem değişmiş olabilir bilemem ancak devlet yollarsa elbette ptt ile gelir.

E-devlet başvurusunu "SAKIN" beklemeyin.. Ben bekledim, boşa beklemişim..

Bulunduğunuz yerdeki "T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" nın sosyal yardım bölümüne gidin . Fotoğraf ve raporunuz ile başvurun . Ankara'da gün içinde teslim ediliyor . Ben bu şekilde aldım.

Konuyla ilgili güncelleme:

Arkadaşlar ben Hatay da yaşıyorum. Bir kaç kişiye sordum. E-Devlet ile yapılan başvurular sistemden kaynaklı bir sorun nedeniyle görünmüyormuş. Hatta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne gittim ve oradaki personel bana öyle dedi. Siz de hangi şehirde yaşıyorsanız o ilde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne gidip bizzat başvuru yapın bence.

99 yilinda alinmis bi kartım var degistirmek için ashm gitsem raporun asli yada fotokopisi ile ayni gun verirler mi

musty35 Neden acele ediyorsunuz acil lazım mı 1 günde değil 1 hafta gelse de olur mesela ben de sosyal hizmetlerden başvurdum bizim burda 15 günde gelir dediler. İş dolayısıyla gidemedim hatta bi yakınım aldı raporun aslını istiyorlar fotokopi çekiyorlar 2 fotoğraf yetiyor.

Üst Alt