Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-Nabız'da rapor oranım gözükmüyor, yeni rapor da alamıyorum!?

ipeksi

Üye
Konular
57
Reaksiyonlar
4
Uzun bir aradan sonra merhaba,

Merak ettiğim bir konu var, 2010 yılında iş kazası geçirdim ve 2011 yılında %35,2 sürekli işgöremez raporu aldım ancak E-Nabız sisteminde rapor oranım ''0'' (sıfır) görünüyor. Sebebi nedir acaba.

İş kazası raporu

Selam, ben 2010 yılında iş kazası geçirdim ve %35 süresiz sürekli iş göremezlik gelirine bağlandım. Raporu aldığım hastane maluliyet tespit raporumu yani sgknın istediği oran yazmayan raporu süresiz engelli raporu olarak e nabız a yüklemiş. Şimdi soruyorum maluliyet raporu engelli raporu olarak mı geçiyor? Rapor çıkarmak istedim önüme çıktı hastane sorun çıkardı bende izah edemedim heyete çıkarmak istemediler.

Engelli raporu olarakta görünse sistemde alındığı tarihten 6 ay geçmesine itibari ile yeni rapor çıkartmak için kurula basvura bilirsin.Sorun çıkartan kişiye kanunu hakkın olduğunu söyle yönetmeliğe göre.Ek hastalıklarının çıktığını tekrar heyete başvurmak istediğini %40 engelli raporunu almak istediğini söyle engelli haklarından faydalanmak için.

Üst Alt