Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-Nabız'dan veri silinebilir mi?

E.HİLAL

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Yaklaşık 8 yıldır psikiyatri tedavisi görmekteyim. Geçtiğimiz yıl 29 Ekim'de ambulansla hastaneye götürüldüm ve bana çok fazla iğne uygulandı. Ciddi bir durumum yoktu. Benim hastaneye yatışım hiç yoktur. Annemin yanlış davranışı buna sebep oldu. Şimdi yaşadığım bazı hukuksal konulardan dolayı bu bilgiye ulaşmam gerekiyor. Ancak E-Nabız'da bu işlem görünmüyor. Oysa daha önce saati de belirtildiği şekilde uygulanan ilaçları görebiliyordum. Hastaneye gittim ve onlar da göremediler. Kaydın silinemeyeceğini söylediler. Defalarca baktım ama kesinlikle o günkü işlem görünmüyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Ziyaretlerim kısmında görülmesi lazım

Defalarca baktım. Ondan önceki ve sonraki günler var. Ama o günün kaydı yok. Çok fazla ilaç verilmişti. Hiç bir anormallik hiç bir aşırılığım yoktu üstelik. Birileri beni uyarmıştı. Ben korkup utanıp hiç ses etmemiştim. Şimdi o verileri bulmam gerek.

Bencede silinmez, ama anladığım kadarıyla dava açtınız ve bu bilgiye ihtiyacınız var, eğer böyleyse mahkeme aracılıyla o hastaneden o günkü tedavi bilgileri detaylı olarak istenebilir.

E-Nabız'dan kayıt silinebilmektedir.

-Adli bir sebeple teşhis alındıysa (Adli Tıp vs)
-Eğer gizlilik talebininz var ise ve bunu bildirdiyseniz

E-Nabız'da görülemez. Benzer durumu ben de yaşadım askerlik sürecinde, bakıyorlar göremiyorlar.

Bulunduğunuz ilin Sağlık Müdürlüğü ile görüşün.

E.HİLAL Merhaba bağlı bulunduğunuz İl Sağlık Müdürlüğü HSYS (Halk Sağlığı Yönetim Sistemi) iş ve işlemleri ile ilgili Sağlık Bilgi Sistemleri Birimi ile irtibata geçiniz, elinizde o tarih aralığında yaptırdığınız herhangi bir tetkik vb. işlemleri ile ilgili belge ve yahut barkodunuz da varsa muhakkak yanınızda götürünüz. Gerekli talebinizi de orada bildiriniz.

Üst Alt