Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E sınıfı ehliyetimi yenilerken uyku apnesi teşhisim bir sorun oluşturur mu?

mahoo3

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hepimize çok geçmiş olsun.Sizlerden bir konuda acil bilgilerinize ihtiyacım var.Bende %42 engelliyim.2019 Engelli raporumu aldım hastalıklardan dolayı.Engelim ortopedik değil.Uyku apnem var.Cihaz kullanıyorum.Birde kan hastalığım var. 2019 da vergi indiriminden emekli oldum .Bütün şartlarım uyuyordu yalnız yaşı bekliyordum. Şu andada normal emekli liğime 3 yıl vaı.2001 yılından E sınıfı ehliyetim var.Bu senede ehliyetler değişecek biliyorsunuz.Şimdi ben sağlık raporu için ne yapmam lazım.Sağlık ocağındaki gidecek Hastaneyi mi gidecem Tekrar heyetimi girecem. Engelli raporum Ehliyet değişimine mani olurmu.Emekliliğimde bir sıkıntı olurmu. Biraz uzun yazdım ama. Bana yardımcı olursanız çok makbule geçer.Teşekkür ederim.

ehliyet yenileme

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun.Benim sorumun .Şöyle .Bende %42 engelliyim.(Ortopedik değil Kronik hastalıktan dolayı) 2019 Engelli raporumu aldım hastalıklardan dolayı.Engelim ortopedik değil.Uyku apnem var.Cihaz kullanıyorum.Birde kan hastalığım var. 2019 da vergi indiriminden emekli oldum .Bütün şartlarım uyuyordu yalnız yaşı bekliyordum. Şu andada normal emekli liğime 3 yıl vaı.2001 yılından E sınıfı ehliyetim var.Bu senede ehliyetler değişecek biliyorsunuz.Şimdi ben sağlık raporu için ne yapmam lazım.Sağlık ocağındaki gidecek Hastaneyi mi gidecem Tekrar heyetimi girecem. Engelli raporum Ehliyet değişimine mani olurmu.Emekliliğimde bir sıkıntı olurmu. Biraz uzun yazdım ama. Bana yardımcı olursanız çok makbule geçer.Teşekkür ederim.

Değerli kardeşiyim tam anlayamadım yani engel olurmu diyorsunuz

%70 oranlı süresiz raporum var, %35'i ağır uyku apnesi, raporumda araç kullanamaz ibaresi var. Onay tarihi 27.5.2022. ben ehliyetimi nasıl geri kazanabilirim OturanBoğa

Üst Alt