Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E sınıfı sürücü belgemi engelli ehliyetine nasıl çevirebilirim?

efsanekrall3452

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaslar tertibatli arac icin engelli raporu aldim aracvicin bayiye gittim ekstirafan bide ehliyet rapiru istediler daha oncesi normal ehliyetim vardi bunu engelli ehliyetine nasıl cevirebilirim engelli raporu haric ehliyet icinde ayri bir rapormu alınıyor

Arkadaşlar bu ehliyet raporu nerden aliniyor nasil nereye basvuruyoruz

Slm engelli raporum var daha oncesin dede e sını ehliyetim var bunu engelli ehliyete nasıl ceviricem ilk nereye basvuracam ne yapmak getekir sirasiyla

[FONT=sans-serif]1) Aile sağlık merkezi ( Gitmeden e devlet üzerin den kişisel sağlık formu doldurun.

2. ) Aile hekimi sizi sevk yapacak hastaneye rahatsızlıgınızın olduğu bölüme örneğin kbb , Ortapedi, göz vs. ( Sevk edildiğiniz bölümlere randevu almanızı öneririm. Randevusuz ilgilenmiyolar )
Her bölüm için 50 TL ücret ödeyeceksiniz.
bölümleri bitirdikten sonra Hastane sizi komisyona sevk edecek.

3.) il sağlık komisyonu -> Veya ilçe sağlık komisyonu
komisyon tarafından engelinize uygun kod veya kodlar belirnecek.

4. ) Randevunuzu alarak Ve Komisyon raporunuzla nüfus müdürlüğüne başvuracaksınız ( Harç bedelini ödemeniz gerekecek ve yanınıza da Eski ehliyet , Biometrik foto alarak gitmenizi tavsiye ederim)
daha sonra posta ile ehliyetiniz 15 gün içinde adresinize teslim edilir.
Şimdiden kolaylıklar dilerim.[/FONT]

Üst Alt