Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E sınıfı sürücü belgesinde 'ticari olmamak' şartı..? [Soru]

tekintekin

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar benim bir arkadaşımın gözlerinde sorun olduğu için e sınıfı sürücü belgesine ticari olmamak koşulu ile şeklinde bir şerh konmuş .
Gözlerindeki rahatsızlık HİPERTROPYA, MİYOPASTİGMAT, GÖZ FELCİ imiş. Bu tip bir hastalığı olan kimseye hangi ehliyet verilir?
İlgilenipte bilgi vern arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bu arkadaşa E sınıfı sürücü belgesi verilmişse ne ala. Tadını çıkarsın bence. Ama hem E sınıfı sürücü belgesiyle kullanılabilen hem de ticari olmayan araç var mıdır ki?!

Bence burada bir yanlışlık söz konusu E sınıfı ehliyet ticari amac kullanımlıdır
Kullanabilecegi araçlar kamyon,kamyonet,otobüs,minibüs,otomobil v.b. gibi bunlar ticari sınıfa giriyor ancak B sınıfı ticari araç kullanamaz olabilir bir yanlışlık olmalı

Evet yani bende çok şaşırdım hem e hemde ticari olmama şıkkı bi garip geldi bana .Bu arkadaşım e sınıfı ehlyetini daha önceden almış ve daha sonrada gözlerindeki sorundan dolayı e sınıfı ehliyetine ticari olmamak koşulu işlenmiş.Değerli arkadaşlar benim bu arkadaşım nasıl bir yol izlemesi gerek,tavsiyelerinizi bekliyorum.Saygılar...

Üst Alt