Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Earnet işitme cihazı sizce nasıl, kullanan var mı?

Mehmet2185

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
5 yıldır çift, kulak içi oticon ino pro modelini kullanıyordum. Cihaz da bir sorun çıktı mikrofon ve kasa değişimi yaptırdım.(1,2 bişey daha değişti) Cihazlar geldikten sonra bir türlü o eski verimi alamadım. Gelen sesler ve ben konuşurken boğuk gibi geliyor Yine de çok sıkıntı olmadı ses düzeyi idare edici seviyeydi. Yine de kulak işi ciddiye almak lazım. Yeni cihaz almaya niyetlendim. Bugün bir yere gittim earnet varmış ve doğal olarak onu tavsiye etti. Sizce performansı nasıldır ? 2 tanesi 5 bin civarı dedi. Yine kulak içi 312 pil varmış dediği model de. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

acil almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

İsitme cihazimda sorun var yardimci olurmusunuz

Cihazim earnet 2015 de basladim bunu kullanmaya

Sorunum su.

Cihaz ses acma bip i duyuyorum kademe kademe ama ses girmiyor cihaza

Bu tarz sorunu ne kadara yaptiririm

Tesekkurler

5 yıldır oticon ino kullanıyordum bugün earnet taktım. arada dağlar kadar fark var. Oticon daha iyi. Oticon da sesler daha doğal.

Denemiştim cihaz bakarken wideksi denince widekste karar verdim farkı anlarsın zaten

Oticon wideks harika

Filitresini değiştirdinmi
Karas

Üst Alt