Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Easy Life Model E - Akülü Tekerlekli Sandalye (Katlanabilir)

hodbin

Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
0
Ürün satın alırken başıma gelenleri paylaşıyorum, faydasını görecekler çıkabilir.
Tekerlekli sandalyeye ihtiyacım vardı, bir kaç firmayla görüştüm, Lamira Easy Life da aradım Easy Life E modelini beğendiğimi ama oturma genişliği 40 cm olan bir sandalye aradığımı söyledim. Konuştuğum kişi (Ayhan bey) güzel bir dille bana bu sandalyenin 42-47 cm arası istenilen genişliğe ayarlanabildiğini söyledi, ben 40 cm lik bir şey aradığımı ısrarla söylememe rağmen, o kendi kendime 43 cm kolayca ayarlayabileceğimi bir iki santimi de sorun yapmamam gerektiğini söyledi ben de ikna oldum. Parasını havale ettim, ürün geldi. Ürün bana göre çok genişti, fakat daraltılabileceği için çok sorun yapmadım. Neyse daralttık ama o da ne! daralttıkça oturma bezinin tutturulduğu demirler yerleştikleri yerden yukarıya doğru kalkıyor ve bir birlerine doğru yaklaşıyor, onlar yaklaştıkça da oturma bezi aşağı doğru çöküyordu. Sonunda sandalye iğreti bir şekil aldı. Yani manuel sandalyenizi açarken tam açılmaz da bez biraz içeri çökmüş, demirler havada kalır ya, aynı o şekil. Bunların yaptığı sadece , o şekilde kalsın diye arkada bir yerleri vidayla sıkıştırmak, istediğiniz genişliğe ayarlanabiliyor dedikleri bu. Neyse benim moralim bozuldu geri vermeye karar verdim. Ama baktım ortada fatura yok, sadece irsaliye var.Telefon ettim, bunu kabul edemeyeceğimi söyledim, ayrıca faturanın niye olmadığını sordum, faturayı unuttuklarını söylediler. Sonra beni bir kaç kişiyle görüştürdüler, en son Ayhan bey beni bir iki saat sonra arayacağını söyleyip telefonu kapadı. Üç gündür arayan soran yok. Ama ben boş durmadım, internetten alışverişlerde(mesafeli alışverişlerde) 7 gün içinde hiçbir sebep göstermeden dahi cayma hakkının olduğunu bildiğim için, yedi gün dolmadan hemen bir cayma dilekçesi yazıp iadeli taahhütlü postaya verdim. Şimdi beni aramalarını bekliyorum.

Dilekçem ellerine geçtikten sonra beni aradılar. Konuştuk, ürünü kargoyla geri gönderdim. Demin baktım param da cuma günü hesabıma iade edilmiş. Son değerlendirmemi yapayım: Çok fazla bir zorluk çıkarmadılar, fatura da paketteymiş ben görememişim, haklarını yemek istemem. Ürün 45 cm civarında bir oturma genişliği isteyenler için uygun, daha dar ya da geniş isteyenler bence başka ürünlere baksın. ilgin için bir daha teşekkür...

Üst Alt