Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ebstein anomalisi ve Wolff Parkinson White Sendromu için hangi oranda rapor verilir?

ayaslym

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese İyi Günler
Benim Doğuştan Kalbimde 2 Rahatsızlık Var. (Ebstain anamolisi+wolf Parkinson White Sendromu) Ebstain Anomolisi İçin
Bir şey Yapamayız Yaşın Çok Genç Ameliyat Çok Riskli Deniyor.. 28 Nisan 2017 de Metroda Rahatsızlanıp Acile gittim Acildeki Doktor
Gerekli Tedaviyi Yaptıktan Sonra İyi Bir Kardiyoloji Doktoruna Gitmemi Söyledi Bende Prof.Dr Sedat KÖSE ye Muayene oldum Acilen Ablasyon Olmam Gerektiğini Söyledi 08 Mayıs 2017 De Ablasyon Oldum. Doktorum operayonun başarılı geçtiğini 1 yıl kendime dikkat etmemi 3 ay - 4 ayda bir Kontrole Çağıracağını Söyledi.
Şimdi Merak Ettiğim Ben Bu Rahatsızlıklardan En Az %40 Vergi İndirimi Alabilimiyim .

Son düzenleme:
merhaba,oncelıkle gecmıs olsun.aynı rahatsızlıklar ben de de var.ablasyonumda basarısız gectı. saglık raporunu alabıldınız mı hangı oran uzerınden .tşk

Üst Alt