Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Editör Olmak İster Misiniz?

Directory

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
[FONT=arial]Merhaba Arkadaşlar

Ben 03.12.2006 tarihinde Kütahya'da üniversite öğrencisi iken bir trafik kazası geçirdim C-4 VE C-5 omurilik zedelenmesi sonucu boynumdan aşağı felçli kaldım. 9 senedir hayatımı bu şekilde idame ettiriyorum. Hobi olarak 2 site açtım ve onlarla ilgileniyorum. [/FONT]Benimle beraber Son dakika, Gündem haberleri ,oyun haberleri ya da teknoloji ile ilgili haberleri kendi adınızla yayınlamak istemez misiniz?Gönüllülük esasına dayanan yazarlık sistemimizde TeknoGündem ve Nokta Haber ile ailemiz de yer almak isterseniz bir mail kadar yakınız..

[FONT=arial]Dipnot: Durumum yüzden bu zamana kadar bana kendimi geliştirebilceğim bir fırsat verilmedi.Hep kendi çabalarımla birşeyler yaptım öğrendim ve bende kendimce kendini her açıdan geliştirmek isteyen engelli arkadaşlara fırsat vermek istiyorum.Şuan için dediğim gibi hobi olarak yapıyorum tabi zaman içerisinde para kazanmayada başlıcaz gönüllü arkadaşlara kazandığımız paradan pay verilecek az da olsa inş çokta olsa bi ihtiyacınızı karşılar ve aile ekonomisine desteğiniz olur düşüncesindeyim.[/FONT][FONT=arial]
[FONT=Verdana]Adınızı,[/FONT][/FONT]

Soyadınızı,
Yazmak istediğiniz konu ile ilgili 1 yazınızı,
Sizinle sürekli iletişim de olacağımız mail adresinizi ve
sizi anlatan kısa bir yazıyı bize göndermeniz yeterli..
İletişim; gnlsn88@gmail.com

[FONT=arial]Tel:05354254843[/FONT]
[FONT=arial]Mail: [/FONT]gnlsn88@gmail.com[FONT=arial]
[/FONT][FONT=arial]Facebook Adresim [/FONT]https://www.facebook.com/GunaISen

Üst Alt