Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EF 65 koroner arter, şeker ve tansiyondan % kaç alırım?

erdogande

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar daha once almis oldugum % 55 raporumu tekrar incelenmek uzere hakem hastane tayin edilen ankara numune hastanesine sevj edildim. Yapilan tetkiklerde ACLIK SEKERIM :390 CIKTI HBAC1 SONUCU 12 CIKYI..TANSIYON EKEKTRO SONUCU.FT%65 .KORENER ARTER EVRE 2 YAZIYORDU.acaba rapor oranim %kac olur simdiden tesekkurker

% 40(şeker) 30(koroner arter) 10(tansiyon)
toplamda
% 62 yapar....

Yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim. Turkmenistandan selamlae

Selam arkadaslar yurt disindam yaziyorum bagkur yapilandirmasi ne zaman basliyor. Ayrica aralik 19.da numune hastanesinde saglik kuruluna girdim.sonucunu ne zaman ogrenebilirim (hakem hastane heyeti)

Merhaba

Selam arkadaslar. Hakem hastane olan ank numune hastnesınden % 50 rapor aldım.yalnız ben tıp 1 dıyabet hastasıydım raporda tıp 2 yazılmıs. Bunun ıtırazını nerye yapmalıyım. Ayrıca raporum gelır ıdaresındekı heyette % 40.altına dusermı.

Hastalıklarım:

1:korener arter hastalık evre 2
2:
dıyabet tıp2
3:hıpertansıyon 1 klass
4:astımat ve mıyop turkmenıstan danyazıyırum.sımdıden yardımlarınız ıcın cok tesekkurler.

Üst Alt