Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Efor gerektiren işlerde çalışamaz raporumla tazminat alıp işten çıkabilir miyim?

kalua33

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
22
%48 vergi indirimi raporum var. 2008 tarihinde almıştım
mağazada sürekli ayakta çalışıyorum kalp hastasıyım işten çıkmak için hastaneye gittim sürekli ayakta çalışamaz diye rapor istedim tekrar heyete soktular efor gerektrimeyen işlerde çalışması uygundur diye rapor verdiler ama oranı %37 ye düşürmüşler

bu raporu alalı 10 ay oldu oran düşük diye iş yerine vermedim daha bu hafta verdim ve tazminatımı istedim şuan inceliyorlar

bu şekilde raporla tazminatımı alabilirmiyim

efor gerektiren işler ve tazminat

efor gerektirmeyen yerlerde çalışması uygundur diye %37 rapor aldım ben mağazada 8-9 saat ayakta çalışıyorum tazminat almak için bu raporu aldım vergi indirimi raporum %48 şimdi bu %37 raporu iş yerine verdim kalp hastası olduğum için sürekli ayakta çalışmak beni yoruyor artık ayakta çalışmak istemiyorum yoruluyorum diyerek tazminatımı isteyerek raporu şirkete gönderdim bu raporla tazminatımı alabilirmiyim sürekli ayakta çalışmak efor gerektiren işlerin içine girer mi acilen yardımcı olurmusunuz raporu şirkete göndereli 20 gün oldu hala avukatlar araştırıyor diyorlar

evet bence girer ancak sadece ayakta durmak la olmaz sürekli hareket halindeyim derseniz ancak olur

Sürekli hareket halindeyim bunu raporumu verdiğim insan kkaynaklarıda biliyor 20 gün oldu hala avukatlar raporunu inceliyor diyorlar tazminat vermemek için açık arıyorlar sanırım

Üst Alt