Merhabalar yıllardır var olan bir sorunum vardı.tempolu kostugumda yarim saat 45 dk öksuruk krinize giriyordum.ve bugun gögüs hastaliklari doktruna gittim solunum ufleme normal akciger rontgen normal.doktr bakti peki dedim neden bu oksürük her koşmamda seninki efora bagli olusan bir astim çesidi dedi ve iki tane hap verdi biri kucuk aparta konulup nefes alip ic8ne cekmeli bi tane de gece yatarken icicekmisim.bu arada 29 martta heyete girecegim sizce bu hastaligim icin ilac kullndigimi ve klinik öykuku anlatarak bir oran alir miyim
Bu arada aşırı aktif mesane norojenik l4 s1 sinir kaybindn kaynakli idrar gata kacirmam var ayrica 75 mg troid hapi iciyrum kronik troidit var ayrica soguktan damarlarim cam gibi batiyi vucudum soguktan şisiyo sızliyo damarsal bir soguk sendromum var ayrica skolyiz hastasiyim 11 vida var kalca kemiklerimdede var ayrica daha yeni fizyon ameliyti oldum karnimdan girildi ve en alttaki disk cikartilip platin konuldu kalcayla ilk omur birlestirildi.kalcamdaki vidalar sabit kalsin diye oldum.
Eski heyet 16 omurgama
10 toidit
10 uroloji asiri aktif mesane
Balzac formuluyle süresiz yuzde 32 oran aldim
Bu sefer astimi ve soguk sendromumu ve en son olan fizyon disk ameliytimda olacak sizce bu sefer kac alirim
Bu arada aşırı aktif mesane norojenik l4 s1 sinir kaybindn kaynakli idrar gata kacirmam var ayrica 75 mg troid hapi iciyrum kronik troidit var ayrica soguktan damarlarim cam gibi batiyi vucudum soguktan şisiyo sızliyo damarsal bir soguk sendromum var ayrica skolyiz hastasiyim 11 vida var kalca kemiklerimdede var ayrica daha yeni fizyon ameliyti oldum karnimdan girildi ve en alttaki disk cikartilip platin konuldu kalcayla ilk omur birlestirildi.kalcamdaki vidalar sabit kalsin diye oldum.
Eski heyet 16 omurgama
10 toidit
10 uroloji asiri aktif mesane
Balzac formuluyle süresiz yuzde 32 oran aldim
Bu sefer astimi ve soguk sendromumu ve en son olan fizyon disk ameliytimda olacak sizce bu sefer kac alirim
Son düzenleme: