Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Efora bağlı astım için hangi oranda rapor verilir?

Saadet GÜLMEZ

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
9
Merhabalar yıllardır var olan bir sorunum vardı.tempolu kostugumda yarim saat 45 dk öksuruk krinize giriyordum.ve bugun gögüs hastaliklari doktruna gittim solunum ufleme normal akciger rontgen normal.doktr bakti peki dedim neden bu oksürük her koşmamda seninki efora bagli olusan bir astim çesidi dedi ve iki tane hap verdi biri kucuk aparta konulup nefes alip ic8ne cekmeli bi tane de gece yatarken icicekmisim.bu arada 29 martta heyete girecegim sizce bu hastaligim icin ilac kullndigimi ve klinik öykuku anlatarak bir oran alir miyim

Bu arada aşırı aktif mesane norojenik l4 s1 sinir kaybindn kaynakli idrar gata kacirmam var ayrica 75 mg troid hapi iciyrum kronik troidit var ayrica soguktan damarlarim cam gibi batiyi vucudum soguktan şisiyo sızliyo damarsal bir soguk sendromum var ayrica skolyiz hastasiyim 11 vida var kalca kemiklerimdede var ayrica daha yeni fizyon ameliyti oldum karnimdan girildi ve en alttaki disk cikartilip platin konuldu kalcayla ilk omur birlestirildi.kalcamdaki vidalar sabit kalsin diye oldum.
Eski heyet 16 omurgama
10 toidit
10 uroloji asiri aktif mesane

Balzac formuluyle süresiz yuzde 32 oran aldim
Bu sefer astimi ve soguk sendromumu ve en son olan fizyon disk ameliytimda olacak sizce bu sefer kac alirim

Son düzenleme:
eğer ilaç raporlarında astım belirtilmiş ve düzenli ilaç kullanımı varsa, (son 5 yılki raporlarıma baktı göğüs hastalıkları) %20 veriyor.

Arkadaşlar astım prosite en iyi bitki çayları geliyor.bobol zencefil zerdali papatya otu ıhlamur tarçın içiniz derim.ayrica mümkün olduğunca kapalı ortamlarda bulunmayınız.bobol süt ve ürünleri tuketiniz

@OMERGRG,

Benim şikayeyim yıllardır var ama ilk defa gittim gövüs doktoruna ve daha yeni başladim ilaca.o zamam hic mi oran vermez

Ins 29 martta heyete gireyim sizleri bilgilendirecegin buradan. Zaten eski suresiz yuzde 32 raporum var üstüne disk ameliyati oldum L5S1 disk cikti. Bu ameliyata 10 puan alsam yetiyor. Onceki omurga 16 uroloji 10 troid 10

Simdiki omurga 26 uroloji 10 troid 10 olunca balthazard formuluyle 40 oluyo
Dua edin arkadaşlar bu orana ihtiyacim cok.
1 senedir bir ise girdim com da guzl maasa basi servisi kapimdn aliyo rahatm sart kostular ir sene calis ameliytini ol 40 oran al seni engelli kadrosunda calistirabiliriz dediler..işimden olmak istemiyorum heyettekilere de bunu dile getiricem omurga hastasi kolay koly her isi yapamiyor malesf ins halden anlarlar

Üst Alt