Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ege Üniversitesi engelli alım sınavına giren arkadaşlar..?
ege ün hatırlayan sınav soruları hatırlayasn varsa yazsın ben tbb başkanı kolmadı zamnan tbmm gizli mühür nerde olur falna aklına gelen olursa burda paylaşısın arkdaşlar slm herkese
en hangi bölümden girdim ben aradım sordum ya bu hafta cuma yada haftaya cuma açıklancak dediler bölüm lisan s önlisan hangisi bide hatırladığın sorular varsa yaz kardeş
Merhaba Kardeşim ben lisans olarak girdim ama sağlık bakanlığı sınavında gördüm ki en az 88 almak gerekiyor benim kazanmam yine başka bahara kaldı ama yinede bir ümit sonuçları bekliyorum kardeşim şuan inan aklımda hiç soru yok aklıma gelirse mutlaka yazarım ama sorular basit ama 88 alamam gibi geliyor İNŞALLAH hepimiz için hayırlısı olur....
Nisan-Mayıs dönemi sınavları için en geç Mart ayı, Temmuz-Ağustos dönemi için en geç Haziran ayı, Ekim-Kasım dönemi için en geç Eylül ayı sonuna kadar başvurular yapılıyor devlet planlama başkanlığı sitesinde açıklanıyor....