Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ege ve Akdeniz'de önerebileceğiniz çadır ve campink yerleri..?

muratyavuz

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ege ve akdeniz kıyılarında çadır veya campink kiralayıp tatil yapabileceğim yerleri arıyorum bu bölgedeki arkadaşlar irtibata geçerse sevinirim.Şimdiden teşekkürler

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim çok çok yardımcı oldunuz

murat bey datça marmaris taraflarını önerebilim.. ama engeliniz nedir onu soylerseniz ona gore fikir verilebilir. birde sitem ediyorsunuz ama burası engelli sitesi, şehirde rahat edemeyen engelliler nasıl nasıl çadırda campingde kalsın?? ben burayı öneririm size, ben tekerlekli sandalye kullandıgım için kalmadım ama bu bölgeyi çok severim ve kalan arkadaslarımda hep memnun kaldı.
Club Amazon

yada olimpos ağaç evler..

Kadir`s Top Tree Houses - Kadir`in Aa Evleri - Olympos (Olimpos) Trkiye

öncelikle selam sitem etmekde haklıyım 30 küsür kişi görüntü var ama birileride çıkıp cevap yazmamış sitemim buna,ben ortopedik özürlüyüm çadır veya campink olayı hoşuma ğidiyor otel ve şehirden uzak olması iyi geliyor.Ben genelde marmaris bodrum fethiye alanya bu ğibi yerlerde çadır veya campink kiralama yerleri varsa az bilği almak isterim mümkünse irtibat telefonu.

ben bodrumda yasıyorum ama bodrumun içinde bu tarz yerler yok.. ama Bodrumun girişinde Güvercinlik taraflarında bu tarz biryer oldugunu duymustum.. adresi ögrenirsem bilgileri veririm.. ama engeliniz uygunsa olimpos taraflarınıda tavsiye ederim. ağaç evler zevkli olur diye düşünüyorum.. yada yukarıda linkini attığım amazon kamping..

alllahalllah cadir sefaletide tercih edilirmis:)
her yerim saglam bir ileri isitme kaybim oldugu halde valla cadirdan odum kopuyor
yerde bortu bocekle bogus yemek diye toz toprak sicaktan geber bunada tatil denirmi
ne guzel klimali herseyi tam yumusacik yatak tertemis mutfak havlulari getirmediysen kalbin severse onlarda hazir
tut bi apart gule gule rahatca tatil yap paran kisitliysa
hersey dahil oteller bile o kadar pahali degil eylulde paran kiymetliyse

shukufe arkadaşım zevkler tartışılmaz herkesin değişik görüşleri zevki alternatifi vardır.Söz konusu para değil zevk meselesidir

fethiye de ,katrancı koyu var .Göcek-fethiye arasında .zaman buldukça gidiyorum .Datca ile Marmaris arasında da öyle yerler var .çadır kiralıyorsun ,exradan buzdolabı ve tv oluyor sanırım .tuvaletler ise belli bir yerde ortak kullanılıyor .günlük 20-30 lira ödeniyor biliyorum .

shukufe;
Katrancı koyuna bir aile geliyor .Bir sahilde akıllara ziyan muhteşem yazlığı var ailenin ...amma ve lakin ,yazlığına gelen misafirlerim pek de sammimi değil demişti bana.Burada çdırda ise mütevazi ve her an yan komşumla sözlü ,oyunlu,samimi günlerim geçiyor, burada daha mutluyuz demişti.
Elbette ki,börtü böcük olacak ...zaten binbir canlının yaşadığı ortam asıl yaşanılacak ortamdır .Ben bir köy çocuğuyum .Yaz sıcağında ekin biçerken ,davar güderken ,yattığımız yerde üzertimizden onlarca börtü böcük gecerdi gene de zevkle uyurduk .Korku ile yaşarsan yaşamın tadını alamazsın...

sen/duyar arkadaşım teşekkür ederim birde irtibat numaraları olsa çok daha iyi olacaktı en azından rezerve ederdik.Çok ğüzel anlatmışsınız teşekkürler

Arkadaşlar yer ismi söylemişler siz de googledan bir zahmet aratıp iletişim bilgileri alabilirsiniz, sonuçta burası danışmanlık forumu değil, bir de sitem etmişsiniz.

Fethiye - yanıklar bölgesinde doğa kamp diye bir yer var ben 2 yıldır orada tatil yapıyorum tavsiye ederim.tek sıkıntı denize girerken oluyor biraz . irtibat tel : 0 544 956 68 61 bir ara görüş DOĞA KAMP yerin ismi. numarayı benden aldığınıda söyleyebilirsin sorun olmaz. bayramda bende oradayım. selamlar.

keopsEs şaçmalamayın lütfen bende biliyorum ama belki bir arkadaşımızın yakını arkadaşı veya komşusu olabilir ondan sordum birde lütfen akıl vereceğinize yardımcı olun olmayacaksanı susun lütfen

Mbozbas arkadaşım teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı

Üst Alt