Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Eğitim] Bugün karne aldım...

cemal uğur

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ben cemal uğur bu gün karnemi aldım 7.sınıfa geçtim rahatsızlığımdan dolayı devamsızlığım fazlaydı derslerimden geri kalmıştım korkuyordum bırakırlar diye korkmuştum çok sevinçliyim artık bir üst sınıfa geçtim en büyük dileğim oks sınavına girip anadolu öğretmen lisesini kazanmak Allahım izin verirde hastalığımızın çaresi bulunurda okul hayatımız daha düzenli notlarımız yüksek olur çünkü hastalığımı düşündükçe maneviyatım bozuluyor canım ders çalışmak istemiyor yüce Allahım inşallah hepimize bir an önce şifa verir herkese iyi tatiller sağlıklı günler dilerim

Ben de kutlarım seni.. :D

Tatilini iyi değerlendir olur mu? :wink:

canım kutlarım seni. iyi tatiller sana:)

her şey umdugun gibi olsun.

not: cemal bu kullanıcı adıyla baban da mı yazıyor?

TEBRİKLER. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM

yeditepe' Alıntı:
canım kutlarım seni. iyi tatiller sana:)

her şey umdugun gibi olsun.

not: cemal bu kullanıcı adıyla baban da mı yazıyor?
ben Cemal uğurun annesiyim aslında onun adıyla ben yazıyorum karne alınca rica etti bende yazmasına izin verdim

bende seni kutlarım cemal başarıların devamını dilerim

KUTLUYORUM SENİ BASARILARININ DEVAMINI DİLERİM BEN BU SENE ALMADIM KARNE AMA İNSALLAH SENEYE

Re: ..

soldier' Alıntı:
bende tebrık ederım ama oku oku nereye kadar yawww.......

Okumanın sonu yoktur, derler soldier.. "Okuma" bittiği zaman hayat da bitmiş demektir..

Elbette, buradaki 'okuma', okullar değil sadece.. Okullar bittikten sonra 'hayat okulu' başlar. İş, evlilik vb. :wink:

Üst Alt