Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eğıtım durumundan dolayı tayın hakkım olabilecek mi?

msait19

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar sonuçların hepimiz hakkında hayırlısı olmasını temenni ediyorum... Allah her şeyi gönlümüzce nasip etsin... Ben bu sene konyada üniversite kazandım, Nevşehir MEB'de hizmetli olarak yerleştim, eğitim durumundan dolayı tayin isteyebilecek miyim... Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler...

Arkadaşlar bende de aynı durum var kayseride Üniversite okuyorum adanaya yerleştim . Tayin hakkında yapılacak bişey varmı? Okuluma da devam etmek istiyorum.

Akın SEYİS

Ben tayin isteyebiliyoruz diye düşünüyorum ama kesin bi bilgim olmadığı için konuyu açma ihtiyacı hissettim. Olmadı bir sene üniversiteyi dondurur aradan bir yıl geçtikten sonra tayin isterim inşaAllah

işyerinde arkadasım istedi tayin ama ne sonuc olur bilmiyoruz sonuçlanınca burdan yazarım.

engelli kadrosunda mazeret kaynaklı tayin hakkımız var...
atandığın kurumun komisyonuna dilekçe yazacaksınız 2-3 HAFTA içinde gerçekleşmektedir...
MAZERET GEREKLİ...
NETTEN ÖRNEK DİLEKÇE VE 657 DEKİ ENGELLİ TAYİN HAKLARINDA YAZILANLARA BAKINIZ.

Tşk ederim sizlere,,. Bakalım artık... İnşaAllah hayırlısı olur

Arkadasıma olumsuz cevap geldi eğitim durumundan tayin olmuyormuş

Üst Alt