Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eğitim gördüğüm üniversitenin otoparkından ücretsiz yararlanamam mı?!

umtcnozdn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Üniversitede okuyorum ve 0 bursluyum. Engelimden dolayı ulaşımımı 1 sene otobüsle yaptım ancak otobüs yolunun
evime ve kampüse uzak olduğu için ihtiyacımı karşılamak için ailem araba aldı ve ulaşımımı aracımla sağlıyorum.Ancak üniversite benden otopark parası istiyor.Ben otoparkın benim ücretsiz hakkım olduğumu düşündüğüm için dilekçe yazdım ve red cevabı aldım.Benim otopark ücretini verecek durumumda yok aracımı okul dışına bıraktığımda ise fakülte arası mesafem çok uzak oluyor.Bu durumda benim ne yapmam gerekiyor.Durumum acil yardım ederseniz çok sevinirim.Teşekkürler.

Sevgili kardeşim anladığım kadarıyla devlet üniversitesinde değil de bir özel üniversitede okumaktasınız. Devlet üniversitesi olsa (mesela İst.Ünv.'nin Beyazıt'taki merkezinde sakatlara mahsus otopark alanı var ve ücretsiz yararlanabiliyoruz) bu alanların ücretsiz olması muhakkak. Ancak özel üniversiteler maalesef neredeyse bahçesinde attığınız her adım için para alma gayretindeler. Öğrenci belgesini bile talebeye para ile veriyorlar. Size otopark konusunda kolaylık göstermeme, ille de otopark parası tahsil etme konusunda haklılar mı haksızlar mı açıkça bilemiyorum lakin yazdıklarınıza göre en azından vicdanen bu kolaylığı göstermeleri beklenirdi. Gecenin bu ilerlemiş saatinde benim aklıma ilk gelen husus konuyu medyaya aktarmak ve bu konuyu haber yapmalarını sağlamak. Allah kolaylık versin.

kamu işletmeleri bedeva park...

Merhaba kamu kurumları parkyerlerine üçret alınmayacak... Bu konu hakkında Başbakanın kendi agzından da duyduk...Şimdi bu tabire nereler giriyor..belediye ve baglı işletmeler de park ücreti ödemeyecekmiyiz...

ALLAH acil şifalar versin geçmiş olsun kardeşim okudugun üniversitenın rektörü kımse onunla konus konuyu anlat umarım yardımcı olur sana

Öncelikle üniversitenin adını yaz da biz de bilelim. Sonra üniversitenin engelli birimi vardır. Orayı bul sorununu anlat mutlaka çözüm bulacaklardır.

Akdeniz Üniversitende okuyorum okulların önlerinde engelli otoparkı mevcut hiç bi sorunum olmuyor hatta güvenlikci inip binmemde yardımcı oluyor

Evet özel üniversitede okuyorum.Gördüğüm kadarıylada Engelli öğrenci danışma birimide yok geçen dönem otoparkı kullandım ücret alınmadı güvenliklerin hepsi tanıyordu şimdi ne olduda böyle bir karar alındı ama pazartesi ilk işim rektörlüğe gitmem.

Üst Alt