Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eğitim hayatında Disleksi ile ilgili deneyimler..?

MELEK12

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar disleksi olan bir kızım var ilkokula başladı ancak okulda çok zorluk yaşıyor. Öğretmenleri çok az şey biliyorlar ve nerede ise kızıma zihinsel engeli varmış gibi davranıyorlar. Okul arkadaşları da sürekli olarak onunla alay ettiği için de okula gitmek istemiyor her sabah kavga gürültü okula gönderiyorum ama içim hiç rahat değil.İnternetten konu ile alakalı biçok araştırma yaptım. Ancak güvenilir bir yer veya doktor konusunda çok kararsız kaldım. Çok fazla bilinen ve ortaya dökülen bir konu değil ve aileler de pek anlatmak istemiyorlar.bir arkadaşımın arkadaşımın oğlunda da disleksi varmış. Öğretmeni ile sorunu yavaş yavaş çözmüşler ama bizim okullar çok kalabalık malum devlet okulları ne yapacağımı bilemiyorum. Kızım sürekli okula gitmemek için bahaneler üretiyor ben de yetersiz kalıyorum. Neler yapabilriiz benzer durumda olan var mı tavsiye verebilecek kimse var mı?

Üst Alt