Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eğitim intibakını yükseltip tekrar EKPSS'ye girmek istiyorum!?

Egenin_Mavisi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam Arkadaşlar 2014 EKPSS Sınavına Lise Mezunu olarak girdim ve 2016 Yılında Adalet Bakanlığına Memur olarak atandım 5 Yıldır Çalışıyorum Ancak Nasip Olursa Önümüzde ki yıl Ön Lisans seviyesinden Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun olacağım ÖSYM Takvimini inceledim ancak 2022 Yılı için EKPSS henüz eklenmemiş ve sanırım atanma durumunda değişiklik olmuş 2 defa sınava girip yüksek olan puan ile tercih yapılabiliyormuş. Bu konulara uzak kaldım 2022 Yılında sınav ne zaman olur gerçi takvime girmedi ama takip eden arkadaşlar bilirler belki ve ben ön lisans mezunu olarak gireceğim bu sınava Başka bir Yere atanmayı ve mezun olduğum okulun bölümü ile ilgili bir unvanda atanmak istiyorum. Daha önce böyle bir şey yapan tecrübeli olan arkadaşlar var mı? Ve artık kaç atama oluyor ne kadar kadro veriliyor? Şimdiden Teşekkür ederim

Üst Alt