Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eğitim ve araştırma hastaneleri engellilerden de harç bedeli istiyor..?

künfeyekün111

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
İyi akşamlar arkadaşlar ben sürücü belgemi yenilemek için (İşitme kaybı olduğundan kaynaklı ) Aile hekimliğinin sevkiyle devlette bir hastaneye gittim fakat orada bana sürücü olabilir belgesini vermek için vezneye 300 tl yatırma mı söylediler. Her hastanede ücret farklı mı? Bu konu için Cimere yazan arkadaşlar var mı aramızda.

Merhaba bende geçen Salı günü bulunduğum ilde ki devlet hastanesi ne sürücü belgesi başvuru için ortopedi servisine gittim vezneye 300 tl yatırdım bende

Merhabalar oradaki memur iki sene önceye kadar böyle bir şey yoktu dedi yeni çıktı dedi. Belki de şikayet edilmemesinden kaynaklı devam ediyor bu süreç aramızda cimer aracılığıyla bu sorunu dile getiren var mıdır? Bir sonuç çıkar mı ona göre yol alalım.

Kişinin herhangi bir sağlık problemi yoksa sağlık raporu aile hekimi tarafından düzenlenir. Aile hekimlerine giden ve ileri bir sağlık sorunu olmadığı tespit edilen vatandaşlardan bu işlem karışlığında herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Üniversite hastaneleri ve Eğitim Araştırma Hastaneleri 300 TL İnt bu yazıyı bulmuştum

Evet ortopedi hekimine yani rahatsızlığım la ılgılı olan bölüm sadece oydu

Ben Etlik Şehir hastanesine ortopedi Engelli raporuna techizatlı araç kullanır yazdırmak için gittim 1250 tl aldılar ve sürücü olamaz yapmak istediler dilekçe verip iptal ettim paramda içerde kaldı.

İşe giriş için alınan engelli raporları ücretsizdir.
Lakin ÖTV muafiyeti veya ehliyet için alınan raporlar ücretli olup herkesten ve her ilde alınmaktadır.

Bende şehir hastanesine 300 tl ücret ödedim ehliyet için

Üst Alt