Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Eğitim] Yeni bir rehabilitasyon merkezi...

ÖZGÜRCE

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Dün yeni bir rehabilitasyon merkezine başladık. Bizim için inşallah hayırlısı olur.Dikkatimi çeken bi şey oldu otistik sanırım tam bilmiyorum.Hem kurumun öğrencisi hem de çalışanı ona orda bi iş vermelerini taktir ettim. Çocuğun kendine olan güveni artmıştır herhalde bi işe yaradığını bilmesi güzel...
Sizlerle paylaşmak istedim

Merkez hakkında biraz bilgi verebilir misin? Nerede yapılıyr, hangi konuda hizmet verecek vs.?

Merkezi İşitme engelliler ve dostları klübünden Kürşat Öğretmen ile tanışma sonucu buldum. YALI AİLE DANIŞMANLIĞI ve REHABİLİTASYON MERKEZİ/ PENDİK Tüm özürlü çocuklara eğitim veren bi kurum önemli olan her özür gurubuna ait öğretmenlerinin bulunması
İstanbul bir metropol şehir olmasına rağmen işitme engelliler konusunda çok geride neden mi anadoluyakasında sadece bir tane mrk. var.(İKEM)Bunun dışında yok ancak tüm özürlü çocuklara eğitim veren merkezlerde ruhsat aldıkları zaman eğitim verebiliyorlar.Bu seferde derslere ya Psikolog Ya sınıf ögretmenleri giriyor Ailelerde bilinçsiz oldukları için ses çıkarmıyor Devlet ayda 10 Saat ders ücretini karşılıyor iyi güzel buna da şükür Ama çoğu aile eğitim aldırmadık demeyelim diye getiriyorlar çocuklarını
merkezin de canına minnet ne deyelim
Bu merkez de derslerimize branş öğretmeni giriyor Eskişehir İÇEM mezunu Allah tan hayırlısı

bu rehabilatsyon merkezinde fiziki tedavi veriliyor mu acaba ve veriliyorsa ücret konusu nasıl... öğrenebilirmiyim

Üst Alt