Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EGM psikolog alımı ile sorunları çözecek mi!? Polis psikolojisi ve tedavi görenlenler

Kral yanluz

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Egm o kadar sorunu ve meslektaşlarımızın sorunlarını psikoloklar ile mi çözecek sizce

Sadece emniyettemi sorun var onu anlamış degilim

Tabii tabii herkesin hayatı güllük gülistanlık bir tek EGM de çalışanların sorunları var degil mi :confused: Git özel sektörde çalış o zaman o kadar zor geliyorsa

Bakın tabi her kurumun her insanın sorunu var fakat idareciler bu sorunları çözmek ve huzurlu iş ortamı oluşturmakta görevlidir. Bakış açınız yanlış ki kurumumuzun sorunlarını yok mu sayalım

GİH memurları müdür olamaz mı neden olmasın sokrates siz idareci olamaz mısınız. Bizlerde bu teşkilatta sivil idareciler olamaz mıyız. Amir rütbeli mi olmalı sivilleşme nerede peki bu çok mu zor haksız mıyın

Kral yanluz müdür olmak mı istiyorsun derdin bu mu yani:p al maaşını haline şükret otur işine bak ya da git seni kim müdür yapacaksa orada çalış ne diyeyim senin gibi memur olmak isteyen bir sürü insan var mevki makam dünya malı boş iş bunlar ...

Emniyet'te GİH'ler örgütlenmeli ve haklarını talep etmeli

GİH devrelerim gelin bir sendika kuralım. Sorunlarımı ancak bu şekilde duyuya biliriz. Ben hiç bir GİH arkadaşımın bu teşkilatta damgalanmasını istemiyorum. Egm ancak sendika birlikte hareket ile haklarımızı alabiliriz.

psikolojisi ve tedavi görenlerin hak kayıpları
Sevgili meslektaşlarım. Kimi arkadaşlar sadece saldırma ve aşağılama şeklinde cevaplar aldım fakat kişilik ve karakterlerine göre hareket ettikleri için onların seviyelerine inmeyeceğim. Öncelikli olarak psikolojik men evet kolluk kuvveti yıpranmaktadır. Tedavi olması durumunda kurum gözetiminde dilim belirtir raporu ile adli maluliyet korkusunda yaşamaktadır. Şimdi asıl olan silahlı olup ta sorunlu personelleri bulmak değil tedavi olmuş ve sivil memurları yıpratmak ve kapını. Önüne koymaktır. Şimdi yok efenim şöyle böyle ama gerçek bu ne fazla ne eksik bu yazımı okuyan ve olaylara bu açıdan bakan arkadaşlarım olacaktır. Lütfen egm sağlık şartları yönetmeliğinin 14. Maddesi 3.bendini tekrar tekrar okusun ve D diliminden sonra ve sadece psikiyatrik rahatsızlıklarda geri dönüş tamamen kapanmış. Amaç sorun çözmek mi yoksa sorunlu görüşle insanları mağdur etmek mi taktir sizin. Lütfen sizden ricam tedavi gören arkadaşlarım psikiyatri doktorlarınız ile bu bilgiyi paylaşın ben hangi doktor ile görüştüğümde bu hususu bilmemekte ve polisliğe geri alalım sorusunu sormaktadırlar. Evet alın ama nasıl alacaksınız dediğimde sağlığına kavuştun.Doktorlara yönetmelik sunduğumda bu konuyu bilmediklerini ve böyle bir ayrımın saçma olduğunu o zaman dönüş yoksa her sene dilim raporunun istemesinin de gereksiz olduğunu söylemektedirler. Kurumun ise sağlık raporuna istinaden her sene dilim istiyoruz diyip telefon kapatmakta. Kısacası sorun hasta olmak değil ayrımcı hasta zihniyetli kaldırabilmek fakat pek mümkün olduğunu düşünmemekteyim. Saygılarımlara

Lütfen meslektaşlarım bu hususları bilsin ve mağdur olmaaınlar

Kral yanluz

Ben mağdur oldum zaten hasta olduğumu bilmeden ohalde izinden dönüş yapmayarak müstafi sayıldım. Şimdi psikoz tedavisi görüyorum. Memurluğa da almıyorlar. Sen memursun haline şükret

Çok geçmiş olsun tabi halimize binlerce şükür ama meslektaşlarım mağdur olmasın ekmeğinden olmasın derdimiz. Çok geçmiş olsun hemen neden müstağfi saydılar. Ekmek kolaymı

Son düzenleme:
Üst Alt